17 - Rossz nélkül nincs jó se

Sziasztok Drágáim!

Nagyon hálás vagyok a sok-sok támogatásért, el se tudjátok képzelni, mit jelent egy-egy sor számomra! Annak pedig kiváltképpen örülök, hogy iskola mellett is itt vagytok és írtok. Rengeteget számít ez, hiszen tökéletesen megértem, amiért nincs időtök. Ami azt illeti, nekem se akad sok, éppen ezért hatalmas bocsánatkéréssel tartozom, hiszen még mindig nem válaszoltam minden kommentre. Sajnálom, hogy ennyire lassan végzem a "munkám", illetve hogy a részek felháborítóan későn érkeznek! Máshogyan nem tudom megoldani, bármennyire is bánt... Mindenesetre hálás vagyok a türelmetekért, támogatásotokért, imádlak Titeket, nálatok jobb Olvasók nem is léteznek!

Az összes tőlem telhető puszi és szeretet, Azy


Hazaérve a következőre leszek figyelmes: Norina összekuporodva hever a kanapén, a 'Fuck everything' pulcsimban. Alszik, arca kisimult és nyugodt, halkan szuszog. Kezével erősen magához szorítja az egyik díszpárnát. Csendesen nézem, egyszerűen képtelen vagyok bármilyen zajt is kiadni, nehogy felébresszem. Apró termetű, kis angyalka, és ahogyan természetéből fakadóan fekszik... olyan, mintha a legkisebb lökés is képes lenne összetörni, mintha a párna szorongatásával megszerezné azt a szeretethiányt, amiben nyilvánvalóan szenved. 
- Louis... - szólal meg hirtelen, észre se vettem, hogy ébredezik. - Te vagy az?
- Igen - mosolyodok el a látványán. 
Norina szeméből eléggé hamar kiszáll az álmosság. Megdörzsöli az arcát, gyorsan feláll, sietős léptekkel jön elém.
- Ne - suttogja, miközben tekintete az ujjamra vándorol. 
- Csak sínbe tették - rántom meg a vállamat, mintha semmiség lenne. Az igazat megvallva nem is az ujjam a baj, hanem a fotósok. Szartam rá, ki lát meg, de ez így visszagondolva hülyeség volt.
Norina arcára pillantok, próbálom felmérni, mit gondol, viszont eléggé nehéz. Vonásai kétségbeejtően merevek.
- Eltört - állapítja meg, mintha magamtól nem jöttem volna rá.
- El - bólintok.
Nem szól semmit, szemét a földre szegezi, kicsit tartok tőle, hogy elsírja magát. Ajkát összepréseli, kikerül, anélkül, hogy rám nézne.
- Akkor mi lesz, megcsináljuk a pizzát? Bár kétbalkezes leszek - vetem fel viccelődve a témát, próbálva elűzni a ránk telepedő kínos csendet.
- Oké - hangzik a válasz, egy csepp lelkesedés nélkül. Az se biztos, hogy tudja mi volt a kérdés.
Miközben a hűtőt nyitja ki a tésztákért, én mögé lépek, átkarolom a derekát, belecsókolok a nyakába, minden erőmmel igyekszem, hogy jobb kedvre derítsem. Mégsem kapok semmiféle reakciót, azt leszámítva, hogy gyengén lefejti magáról a kezeimet, aztán még a biztonság kedvéért a pulthoz megy.
- Hát jó - suttogom halkan, inkább csak magamnak, úgy döntök, kicsit hagyom, hogy feldolgozza a dolgokat.
Berakja mindkettőt a sütőbe, majd kiválasztja a megfelelő fokot. Az ajtót becsukva áll fel, és azzal a lendülettel ragadja meg a koszos edényeket, hogy a mosogatógéppel tisztára mossa őket. Ezalatt egyszer sem néz rám, kerüli a szemkontaktust.
- Norina, mi van már? - kérdezem meg végül, kicsit idegesebben, mint szeretném. - Nézd, ez az én hibám volt, ha magadat okolod - nyugszok le gyorsan, mielőtt még egy veszekedésbe menne át a délután.
- Holnap után átjövök, készítenék pár próba fotót, ha nem gond - fordul meg lassan, kezét megtörli a konyharongyba. - Most viszont azt hiszem elmegyek - hadarja, mégis teljesen nyugodtan.
Igyekszik ismét elfutni mellettem, de gyorsabb vagyok, ép bal kezemmel utána kapok, szembe fordítom magammal.
- Nézz rám, és mond el mi ez az egész - kérlelem.
- Ezt azért hoztam, hogy visszaadjam - rántja ki magát, egy szempillantás alatt megszabadul a ruhadarabtól. - Már amúgy is oda akartam adni.
- A tied lehet, nem kell - ráncolom a homlokomat a kicsit régibb ruhadarab láttán. A kezébe akarom adni, de nem nyúl érte. - Nina - noszogatom, azonban csak megrázza a fejét.
- Holnap után - ismétli el, aztán az előszoba felé siet, felveszi a cipőjét és kabátját, hogy utána egyszeriben eltűnjön.
Leforrázva bámulok utána, nehéz felfogni, hogy mi is történt valójában, puszta pár perc leforgása alatt. Egyszerűen, amint megtudta, hogy maradandó sérülést szereztem, megváltozott, majd amikor kérdezgetni kezdtem, elmenekült.
- Ez meg mi a franc volt?

Másnap reggel egy magazinfotózással kezdünk, ahol minden történik, csak az, amit szeretnétek tőlem. Képtelen vagyok őszinte mosolyt kicsikarni magamból, mégpedig egy depressziós Louis Tomlinson nem mutatna a legjobban egy címlapon.
- Haver, egy órája itt vagyunk, kezdem unni - sóhajt Niall, látszólagos fáradsággal. - Az utolsó kép kell már csak, kérlek szedd össze magad - veregeti a vállamat, miközben leül mellém egy műanyag fehér székre. Egyik kezében sonkás szendvicset szorongat, a másikban pedig barna poharas kávét. - Kérsz? - kínál meg, mire csak megrázom a fejemet.
- Oké, jobban leszek - erőltetek magamra egy félmosolyt, megdörzsölöm az arcomat, tekintetem a sürgő-forgó stúdióban dolgozókra esik. A legtöbben papírokat lapozgatva egyeztetnek a menedzserünkkel, a fényeket állítják be, illetve próbálják megakadályozni, hogy Zayn ne telefonáljon, Liam ne akarjon hirtelen fotós karrierbe kezdeni, Harry pedig lehetőleg nyugodtan engedje az újabb alapozó réteg felkenését.
- Őrültek háza - sóhajtja Niall, miközben egy nagyot harap.
- Az - értek vele egyet. Egy újabb percig Zayn nevető arcát tanulmányozom. - Szerinted mindig minden rendben közöttük?
Deon és Zayn kapcsolata korántsem volt egyszerűnek nevezhető, de mióta a bandatársam eléggé sok ember előtt csókolta meg a lányt, felgyorsultak az események, és rövidesen egy párra alakultak.
- A-a - törli meg a száját a mellettem szintén figyelő szőkeség. - Legalábbis szoktam hallani, hogy Deon ellenkezik azzal, amit Zayn akar - nevet fel, mire összeráncolt szemöldökkel nézek felé.
- Ez miért vicces?
- Ahj, ha hallanád miket vágnak egymás fejéhez, te jó ég - kerekedik ki a szeme, szórakozottan gyűri össze a büféből hozott zsömle szalvétáját. - Tegnap én és Liam velük ebédeltünk, akkor derült ki, hogy  Deon mindenáron akar maguknak egy közös kiskutyát - kezd el mesélni, és már most vigyorog. - Zayn rátámadt, ez  mekkora hülyeség, hiszen Deon még mindig koleszos, és úgyis mindig neki kellene vigyáznia rá. Akkor jött, hogy költözzön ki, akkor már lehet beszélni róla, mire nagy veszekedés alakult ki - röhög jóízűen, úgy érzem, látja maga előtt a jelenetet.
- A kollégiumban akart maradni? - csodálkozom el.
- Jaj, dehogy - nevet Niall. - A lány nem szeretne már hazaköltözni, úgy érzi, ahhoz már kicsit nagy, viszont pénze nincsen külön lakásra. Éppen ezért Zayn titokban vett egy házat maguknak, csak éppen nem éppen úgy lett lereagálva, ahogyan várta volna.
- Vett egy házat? - ismétlem meghökkenve. Elég merész döntés volt a részéről, semmi kétség.
- Deon is hasonlóképpen reagált elvileg, elhamarkodottnak tartja. Na, de ez számunkra csak akkor derült ki, mikor Zayn a kutyás ötletre azt válaszolta, hogy csak akkor, ha Deon összebútorozik vele - röhög tovább, láthatóan nagyon élvezi, amiért egy ilyen szórakoztató műsornak lehetett szemtanúja.
- Hűha - vakarom meg a tarkóm hitetlenkedő nevetéssel, bevallom, azért szerintem is mulatságos a helyzet. - Mi lett a vége?
- Na szerinted? - pillant felém egy sanda mosollyal, és jelentőségteljesen Zayn irányába bök, aki még mindig kicsattanó jókedvvel telefonál.- Eléggé meggyőző tud lenni.
- Azta, ez nagyon jó - képedek el, de mégis boldogan, elvégre az elejétől kezdve szurkoltam nekik. - Ma este akarja elmondani? - utalok az esti közösen tervezett meccsnézésre.
- Igen, viszont csak pár hónap múlva költöznek ténylegesen - rántja meg a vállát, egy húzásra megissza a kávét, majd pontos célzással eldob a kukáig. - Ha véletlen elszakadnak a hangszálaim, esküszöm kosaras leszek - csap a combjára elégedetten, majd az órájára vetve egy pillantást feláll. -Ennyi volt az öt perc, Tomlinson!
- Na, csapjunk oda - sóhajtok fel, és hasonlóképpen követem őt a fehér vászon elé, ahol már a Teen Vogue fotós csapata összeállt.
Miközben a vakuk villognak, a mellettem pózoló pakisztáni srác a legjobb formáját hozza, bár én még tökéletesen emlékszem arra, mikor Deon Norvégiában tengette nyári napjait, Zayn pedig majdnem kitekerte a saját nyakát, amiért nem tudja mi van vele. Most viszont a veszekedéseik ellenére is boldog.
Talán nekem is annak kellene lennem. Norina most egyik kicsit maga alatt van, de remélem, hogy mikor holnap ő fog fényképezni már őszinte mosoly ül ki az arcomra.

- Ne mosolyogj! Ez egy komoly kép lesz! - szól rám halkan, a legkisebb idegeskedés nélkül.
Ígéretéhez híven kedd este tízkor beállított a Nikon fényképezőgépje társaságában, készen arra, hogy néhány próbafelvételt csináljon. A gond csak az volt, hogy teljesen lefárasztott az aznapi koncert, illetve rajongótalálkozó. Legyünk őszinték, Norinával szerettem volna tölteni az időt, de ő semmi hajlandóságot nem mutatott arra, hogy elpoénkodjuk az estét. Sőt, úgy tűnt, valami elég erősen bántja.
- Nem hagyhatjuk mára abba? - sóhajtok nagyot, homlokomat ráncolva pillantok a gépét nyomkodó Ninára.
Semmi válasz nem érkezik, aztán végre rám néz, szemében mégsem látom azt a fényt, amit eddig.
- Rendben - bólint egy aprót. - Én akkor megyek is - nyúl a táskája felé.
Ledöbbentem figyelem, egyáltalán nem erre gondoltam.
- Hé! - állítom meg, hajamba túrva méregetem. - Úgy értettem, hogy inkább nézzünk egy filmet - röhögök fel kínomban.
Zavarban van, tisztán leolvasható az arcáról. Csak tudnám miért. Idegesen piszkálja táskája fülét, aztán felém néz.
- Nem hiszem, hogy ez jó ötlet - nyögi ki végül, bizonytalanul ácsorog.
- És miért nem? - vonom kérdőre, kezd bosszantani, hogy ennyire furcsán viselkedik. - Norina, légy most őszinte, oké? - nevetek ismételten fel, de csak mert már nem tudok mást csinálni. - Miért kerülsz?
- Én nem... - kezdene szabadkozni, viszont még előtte közbevágok. Nem akarok hazugságokat hallgatni.
- A fiúk először aggódtak, utána röhögtek, mikor meglátták az ujjamat - mutatom fel a jobb kezemen lévő sínbe tett testrészemet. - A sajtó érdeklődött, mire azt kamuztam, hogy baleset volt - folytatom, kicsit hadarva. - A lényeg: mindenki túltette magát rajta, csak te nem - bámulok komolyan a szemébe, magyarázatra várok.
- Louis, erről most nem...
- Tudom! Nem akarsz beszélni róla! - csattanok fel, de fél másodperc múlva már ismételten nyugodt vagyok.  - Felfogtam. Csak arról nincs fogalmam, miért nem - rántom meg tanácstalanul a vállamat.
Ajkába harapva pásztázza krémszínű pulcsijának ujját. Most komolyan azon gondolkozik, beavasson-e? Az Isten szerelmére, jogom van tudni, miért viselkedik úgy velem, mint egy idegennel!
- Norina! - szólok rá, mikor láthatólag ismételten menekülni akar. - Választ akarok!
- Vess egy pillantást az ujjadra - suttogja halkan, kék szemébe könnyek gyűlnek. - Mérd fel, hogy mit okoztam!
- Én vertem a falba, nem te - csóválom a fejemet. - Semmi értelme, hogy magadat hibáztasd!
- Gondolj bele, mire fogunk jutni, ha együtt maradunk! - vált át hangnemet, kezd hisztérikussá válni. - Mi értelme, ha folyamatosan veszekedni fogunk? Mire jó egymás pusztítása? -teszi fel a kérdéseket, amik nyilvánvalóan már vasárnap óta bántják. -  Lehet, hogy több rossz lesz ebben a kapcsolatban, mint jó...
- Ezt nem tudhatjuk - bizonygatom magabiztosan, hihetetlen, amiket mond.
- Talán még nem állunk készen erre - simít végig a karján, félénken térképezi fel az arcom. Mikor meglátja a rajta uralkodó érzelmeket, kijavítja magát. - Talán még én nem állok készen.
- Mit akarsz ezzel mondani? - teszem karba a kezem, idegesen ácsorgok.
Bármennyire is próbálok megértő lenni, bánt, amiért Norina kihátrál minden elől.
- Legyünk barátok - mondja halkan, nehezemre esik kihámozni, mire is céloz. Azonban, amikor tudatosulnak szavai, mintha torkomban hatalmas tűz gyulladna, szinte feléget mindent, többek között az érzelmeimet is.
- Azok vagyunk - közlöm vele hidegen.
- Louis, kérlek - szökik ki belőle egy halk sóhaj.
- Mit szeretnél? Legyek csak a haverod, lógjunk együtt, minden nélkül? - vágom hozzá.
- Azt szeretném, ha várnánk, míg biztosak nem vagyunk benne, hogy képesek vagyunk együtt lenni a rossz  dolgok nélkül - tagolja lassan és félénken.
- Rossz nélkül nincs jó se - hívom fel rá a figyelmét, aztán értetlenül folytatom. - Biztos ezt akarod? - A válasz egy egyszerű bólintás, még mindig lefelé nézve. - És mi van, ha én nem? - mosolyodok el gúnyosan.
- Louis - ismétli újra a nevemet, kérlelőlen, végre van bátorsága rám nézni.
- Kurva jó, még választási lehetőségem sincs! - röhögök fel keserűen, hitetlenül bámulva rá. - A barátod maradok vagy nem is látlak! - ordítom.
- Érts meg - töröl le egy kicsorduló könnycseppet. - Mindkettőnknek ez lesz a jó.
- Szuper!
- Ha nem szeretnéd... - szökik ki belőle, a borzalmas lehetőségre utalva.
- Akkor nem látnálak többet - kiáltok rá. - Csak nem hiszed, hogy ezt választom?!
- Mellettem maradsz barátként is? - suttogja fátyolos tekintettel, azt hiszem ő maga se hiszi el.
- Szerinted van más lehetőségem? -tárom szét tehetetlenül  a kezeimet.
Kétségbeesetten kapaszkodik a tekintetembe, mintha abból erőt tudna meríteni. Az egyetlen baj az: ha a kíméletlen döntéseivel elveszi mindet, én se tudok többet adni. Ez pedig rövidúton mindkettőnk vesztét fogja jelenteni.

46 megjegyzés:

  1. Drága Azy!

    Woow, haaat. Mit ne mondjak. Nem erre számítottam. És nem örülök neki, úgyhogy remélem hamar kibékülnek. :D Várom a következő hétvégét! Sok-sok puszi! :)

    Ölel, Cordelia.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Drága Cordelia!

      Nem tudom, hogy jónak számít-e, hogy nem erre számítottál, de remélem, azért így is tetszett valamennyire a rész!:))) Mindenesetre köszönöm, hogy írtál! <33

      Puszi, Azy

      Törlés
    2. "Egy jó író minden szava a meglepetés erejével hat. Az lényegtelen, hogy egy-egy mondata tetszik e vagy nem, mert az eredmény úgyis felülmúlhatatlan!"

      És amúgy természetesen tetszett! :) Olyan nem létezik, hogy nem tetszik! Sok puszi! :)

      Ölel, Cordelia.

      Törlés
    3. El se tudod képzelni, hogy ez mekkora megkönnyebbülést jelent számomra, az idézet pedig csodálatos, köszönöm! :')

      Sok puszi, Azy

      Törlés
  2. Nagyon jó hogy Deonék összeköltöznek. És nagyon rossz hogy Nornia ezt csinálja. :/ Aggódással várom a következő részt.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!

      Örülök neki, hogy tetszik, ezt jól esik olvasni. Neked is köszönöm szépen, hogy írtál!:)

      Puszi, Azy

      Törlés
  3. Drága Azym! ♥

    Örülök, hogy beleszőtted Zayn-t és Deon-t is, jó érzés olvasni róluk. Az meg, hogy összeköltöznek, tök örültem neki, bár tudom, hogy nem róluk szól ez a történet, de akkor is.. Nina-t nem értem. Én két kézzel kapaszkodnék Louis-ba, ha tehetném.. jajj Nina. :( Bár tudom, hogy lesz még több is közöttük barátságnál. Érzem.. :D

    Puszillak,
    Bius

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Drága Biusom!

      Én meg örülök, hogy örülsz!:) Azt hiszem én is tudom, hogy nem róluk kellene itt szólnia a történetnek, de úgy éreztem, kicsit muszáj tovább vinnem őket! Nagyon nagyon szépen köszönöm, amiért ismét írtál, ez sokat jelent, hálás vagyok! <33

      Puszi, Azy

      Törlés
  4. Drága Azy!
    Egyik nap említetted,hogy mindig spontán írod a részeket, ezért teszed fel őket ilyen későn, s most muszáj leírnom neked azt, hogy szerintem egyáltalán nem látszik meg egyetlen fejezeted minőségén sem. Mindegyik - kivétel nélkül - fantasztikus. Szerintem nagyon tehetséges vagy, és én sosem neheztelnék azért, mert nincs időd a rögtöni válaszolgatásra. Ha nekem is ennyien írnának, akkor bizonyára nekem sem lenne.
    Ki kell emelnem ebből a fejezetből a KEDVENCEMET, ami nem más, mint Niall egyik mondata: "Ha véletlen elszakadnak a hangszálaim, esküszöm kosaras leszek ," Nos, mivel ő a kedvencem s bandából, és mivel imádok kosarazni, sőt ezt a sportot űzöm, így egyértelmű, hogy teljesen levettél vele a lábamról *.*
    Tetszett az ötlet, miszerint beleveszed Deon és Zayn kapcsolatának a nehézségeit, és hogy ezzel adtál példát. Mindig is imádtam a párosukat, és el tudom képzelni, ahogy vitatkoznak egymással, egy kutyus miatt. Vicces lett volna látni Zayn fejét, amikor Deon azt mondja neki, hogy az összeköltözés még korai, miközben a fiú vett már egy házat XD ÉDESEK *.*
    Aztán ott van Louis. Tisztelem, amiért képes a barátja maradni Ninának, csak azért, hogy ne veszítse el a lányt, hiszen szerintem ennél nehezebb dolog nincs a világon. Ninát pedig nem értem... (bár én beszélek, aki megalkotta Cara karakterét...).
    Összességében, ez egy csodás fejezet lett, csak gratulálni tudok!
    Millio puszi Xx <3 imádlak
    ui.: ha valamit kifelejtettem, akkor sajnálom :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Drága szerecsendio!

      Igen, tényleg így van, sajnos ha előre megírtam volna őket, akkor már 22-kor fent lehetne egy-egy rész. Köszönöm, amiért megérted, boldoggá tesz, hogy nem neheztelsz rám! <3
      Jaj, iszonyatosan örülök, amiért sikerült ezt így eltalálnom, pedig tényleg véletlenül írtam ilyet. Azt hiszem ezzel csak egy kicsit az én szívemet is megkönnyítettem, jó érzés volt az ő történetüket tovább szőni. Nem tudom, hogy most pozitív értelemben kell-e felfognom, hogy Nina személyisége érthetetlen, de mindenesetre én örülök, hogy így van. Próbálok kicsit összetettebb karaktereket formázni, boldog vagyok, amiért valamiféle jelet kapok arról: talán sikerült. :)
      Hálás vagyok a rengeteg támogatásért, amit ilyen későn is képes vagy nyújtani, egész egyszerűen fantasztikus érzés, hogy pont Te írsz nekem ilyesmiket, hiszen tehetséges és csodálatos író vagy! Megtiszteltetés, köszönöm, köszönöm, én is imádlak! <3

      Millió puszi, Azy

      Törlés
  5. Kedves Azy!

    Nem rég találtam rá blogodra,és úgy döntöttem írok neked néhány sort... Miután rá találtam erre a (fantasztikus) blogra azonnal olvasni kezdtem. Nagging tetszetek a részek és szinte mindennap felnéztem van e új rész. :) imádom azt,ahogy fogalmazok szinte én ös a történet szereplőjévé váltam. Tudod nagyon csodállak minden szempontból. Pl. Suli időben is tudsz hozni részeket,a fogalmazásod,a nem mindennapi történeted ....és meg sorolhatnám. Vissza kanyarodva szerintem ez a rész is nagyon jó lett,d

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. de nem erre a fordulatra számítottam. Nagyon tehetséges vagy. Várom a következő részt....mindegy mennyi idő múlva hozod tudom,hogy neked is sok a dolgod,de én várni fogok. :) bocsi hogy 2 komment lett de telefonról írok és rá mentem a közzétételre. Bocsi. :') További kitartást a sulihoz. Sok puszit küld:

      Dórci Xxxxx :))

      Törlés
    2. Drága Dórci!

      Iszonyatosan örülök, amiért úgy döntöttél írni fogsz, és a szavaid nagyon sokat jelentenek számomra, köszönöm, amiért megosztottad őket velem! Borzasztóan aranyos, hogy minden nap felnéztél az oldalra, de csak sajnos szombatonként (akkor is tizenegy és éjfél körül) tudom csak hozni a részeket, sajnálom. El se tudod képzelni, mennyi erőt adnak a soraid, köszönöm, köszönöm, köszönöm, hálás vagyok! <33333

      Sok puszi, Azy

      Törlés
  6. Szia Azy! <3:)
    Akkor hozod a reszeket amikor tudod! En egyaltalan nem haragszom,hogy neha egy kicsit kesel:)<3! Tudom,hogy mit erzel.. En most kezdtem a gimit, es neha mar szerdara hulla vagyok..
    Es most raterek a reszre!
    Nagyon-nagyon tetszett! <33 Nagyon sajnalom Lou kezet:( Es Nina.. Utalom amikor veszekednek.. Lepjenek be a 'szerelem buborekba'! Nagyon szurkolok!*-*

    Nagyon varom a kovetkezo reszt! <3
    Pihenj sokat!<33
    Sok puszi es oleles: Lizi*-*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Drága Lizi!

      Jaj, köszönöm, amiért ezt mondod, jól esik, hogy nem neheztelsz rám miatta, pedig féltem, hogy sokakat idegesíteni fog, hogy a szombat tulajdonképpen lassan vasárnapot kezd jelenteni. Hűha, akkor sok kitartást a gimihez! <3
      Iszonyatosan boldog vagyok, amiért ilyeneket olvashatok, köszönöm szépen, imádlak! <333

      Sok sok puszi & ölelés, Azy

      UI: Te is pihenj sokat! <3

      Törlés
  7. Drága Azy!
    Kicsit meg lepődtem, nem erre számítottam de fantasztikus volt mint mindig. Remélem majd kibékülnek Louis-ék és nem csak barátok maradnak!! :) Tehetséges vagy! Nem lepődnék meg ha pár éven belül már a te könyvedet vehetném meg a könyves boltokban! :D
    Puszi: Jázmin

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Drága Jázmin!

      Hűha, nagyon nagyon szépen köszönöm, amiért jónak tartod, mégha nem is erre számítottál. Jaj, ez a gondolat nagyon aranyos, köszönöm, köszönöm, el se tudod képzelni mennyire meghat, amiért ezt mondod, lassan sírva fakadok!:') <3333

      Puszi, Azy

      Törlés
  8. Drága Azym!
    Nagyon szépen köszönöm hogy azt írtad mindegy mikor írok... mert be látva magamnak tényleg mindegy és ugyanannyit számít mint a többi. :D és néha tényleg elegem van az életemből, de már megszoktam hogy vannak ilyen kirohanásaim.. de te mindig ahogy a múltkor meg mosolyogtattál. És bár nagyon rosszul állok a suliba és nincs telefonom, elcsortam tesómét ... tegnap sem lehettem az első komizó, de nem lényeg. A részről... az igazat megvallva gondoltam arra hogy a cím miatt lesz benne valami rossz. Hát lett, és nem lepett meg annyira mint a többit. Mert az előzőben már majdnem megölték egymást a szeretettükkel.. cukik :)) na de.. az van hogy Norinának igaza van.. Louis fogadja el ezt... és nyugodjanak meg. A kinézetről múltkor nem írtam de mint mindig az is eszméletlen király :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ja és lemaradt hogy puszi Dodge ♥

      Törlés
    2. Drága Dodgém!

      Ne köszönd, hiszen igaz volt, tényleg nem számít, hányadikként írsz! Remélem, hogy tényleg jobban vagy, rengeteget jelent, ha kicsit vidámabbá tudtalak varázsolni... Nagyon nagyon boldoggá tesz, amennyiben elnyerte a tetszésedet a rész, el se tudod képzeni mennyire! Köszönettel tartozom, hiszen mindig itt vagy és támogatsz! Tudd, hogy soha nem fogom elfelejteni a kedves szavaidat! <33

      Puszi, Azy

      Törlés
  9. Drága Azy ♥!

    Lehidalok a tehetségedtől... Nem minden író tud fiú szemszögben írni, de Te kivétel vagy ♥ :) Egyszerűen fantasztikus, ahogy áttudod adni mind Louis, mind Nina érzéseit egy részben :3 Faltam a sorokat, a legjobban a Niall-Louis dialógus tetszett :DD Ismételten szóba került Deon, aminek nagyon de nagyon örültem :)) Mondjuk, ami a fotózás után történt Nina és Lou között, eléggé lehangolt :// Szerintem Nina nincs tisztában azzal, hogy Louis mit érez iránta s hogy maga Norina mit érez a srác iránt :"D Megsajnáltam mindkettőjüket, de Louis-t valahogy jobban :/ Remélem, azért Nina alaposabban is átgondolja majd a dolgokat :)

    Tűkön ülve várom a folytatást ♥! További szép vasárnapot és sok sikert a jövőhéthez ♥!

    Love Ya,
    Mace

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Drága Macy!

      Jaj, ne mond ilyeneket, mert még kis híján elsírom magamat! Szerintem pedig az fantasztikus, hogy töretlen kitartással itt vagy, leírod mit gondolsz, és ezzel rengeteg erőt adsz! Fogalmam sincs miképpen érdemeltem ezt ki, hogy vagy hogyan tudnám viszonozni! Köszönöm, borzasztó hálás vagyok! <33
      Neked is szép hétvégét, illetve sok erőt az iskolához!:)

      Puszi, Azy

      Törlés
  10. Szia drága!
    Nem tudom mit mondjak lesokkoltam... Hát mit ne mondjak nem erre számítottam. Eddig mindíg Louis rontott a dolgokon most pedig Norina. Zayn és Deon példája nagyon jó! Hiányoznak és nagy örömmel tölt el hogy mindíg beleszövöd őket a részekbe! Kíváncsi leszek Lou feladja-e? Norina pedig mit fog reagálni a történtekre... De jövő hétvége?! Hogy fogom kibírni?! A ma reggelem nem indult a leg fényesebben de most hogy elolvastam ezt a részt most teljesen feltöltődtem. Igaz nem a legvidámabb rész volt de ez így a tuti!!!
    Puszil Liza. <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Drága!

      Sajnos fogalmam sincs, hogy ez most pozitív-e vagy nem, de minden reményem szerint, ha negatív is, azért valamennyire elnyerte a tetszésedet a rész. Nagyon köszönöm, amiért megint írtál, nem is sejted mennyit jelent ez számomra, hálás vagyok! Illetve boldog is, ha sikerült egy kicsit feltölteni Téged! Köszönök tényleg mindent! <333

      Puszi, Azy

      Törlés
    2. szia Drága! Persze hogy pozitív.Csak nem erre számítottam de ez annál 100% jobb! igen nagyon tetszik ez a rész!Sokkal jobb lett a napom miután el olvastam ezt az új részt. Attól hogy nem vidám a rész attól még lehet nagyon jó! És nem fogom kibírni a hetet anélkül a sok fantasztikus rész nélkül amiket te írsz! Alig várom hogy újra olvashassalak! Ölel Liza. <3

      Törlés
    3. Drága Liza!

      Jaj, ennek nagyon örülök, iszonyatosan kedves vagy, amiért ezt mondod! Köszönöm, köszönöm, köszönöm! El se tudod képzelni, hogy ezt mennyit jelent! Hálás vagyok!:') Én meg azt várom, hogy a véleményedet olvashassam! <3333

      Puszi, Azy

      Törlés
  11. Drága Azy!

    Sajnálom, hogy nem írtam az előzőhöz, elolvastam, de már év elején lefárasztanak a tanárok... :// De most itt vagyok (újra kellett írnom a kommentet, mert elment a net és nem küldte el az előzőt... na, hosszú lett, szóval kb. ordítottam...), és nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon imádom *-* <3
    Csak szomorú. :( Én Lou helyében megmondtam volna Ninának Deon és Zayn helyzetét, és akkor... Na. Bár ez esetben meg nem lenne bonyodalom, ami nélkül pedig nem történet a történet... :) Viszont sürgősen hozzák rendbe ezt az egészet, mert ezígynagyonnemleszjó. :c :DDD
    Sok sikert a suli túléléséhez. <33 :D
    xx. S
    Ps.: Csak így tovább, még mindig totális rajongód vagyok. :3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Drága Stella!

      Ne sajnáld, tökéletesen megértem, hogy nincs mindig erre időd! Rengeteg kitartást az iskolához, és pihenj sokat! Megint aranyos vagy, amilrt újraírtad, köszönöm, sokat jelent! Ahogyan az is, hogy elnyerte a tetszésedet a rész, köszönöm, köszönöm, köszönöm! Elhiszem, én is szomorú vagyok, amiért ezt történt, de a szereplők már önállósodtak, nem tehetek róla!:)
      Hatalmas köszönet mindenért, jó volt látni a nevedet, boldoggá tettél! <3333
      Neked is sok sikert!

      Puszi, Azy

      UI: Imádlak! <3

      Törlés
  12. Drága Azy !

    Már nagyon vártam az új részt . Este már éppen kapcsoltam volna ki a gépet amikor megláttam , hogy felkerült . Meg érte olyan sokáig fent maradni .
    Szerintem Nina bizonytalansága aranyos . Na jó nyilván nem ezt mondanám Louis helyében . Imádtam ezt a részt is mint mindegyiket .
    Jó volt olvasni egy kicsit Deon-ról és Zayn -ről . Remek páros akárcsak Nina és Louis :)
    Amikor A legjobb ellenség blogod a végére ért azt írtam , hogy példa kép vagy számomra . Ez a mai napig így van és így is lesz . Csodálatosan fogalmazol . Nem sietsz el semmit és sosem laposodik el a történeted . Remélem nem tervezed , hogy abbahagyd az írást .

    Puszi : V.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Drága Vanessa!

      Nagyon jól esik, amiért ezt mondod, köszönöm! Én viszont Téged imádlak, el se tudod képzelni milyen érzés, amikor látom a nevedet a bejegyzés alatt! Azt hiszem ezzel egy kicsit saját magamat boldogítottam, az igazság az, hogy hiányoznak egy kicsit!
      Azta, ezen most elsírtam magamat, fantasztikus vagy, én meg hálás, amiért ezt mondod! És ne aggódj, márcsak miattad sem fogom abbahagyni soha! <3333

      Puszi, Azy

      Törlés
  13. Drága Azy!

    Nem találom a szavaimat, amúgy sem vagyok a szavak embere, de most csak leesett állal ülök a gép elött és probálom feldolgozni az eseményeket. Azt hiszem nyugodtan mondhatom, hogy mindenre számitottam, de erre nem. Belül kavarognak az érzelmek, de amikor leakarom irni akkor csak pár sor jön, aminek a lényege: IMÁDLAK. Legszivesebben abba sem hagynám az olvasást, de lehetetlen hisz az újabb részig jövőhétig kell várnom, de minden egyes percet megér a várakozás. A nap fénypontja, ha olvashatom az új részt.
    Kellemes hetet és sok-sok ihletet a következő részhez!

    xxxxx Jule

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Drága Jule!

      Nem tudom, hogy erre most mit tudnék reagálni, azt hiszem bármit is mondanék, az nem lenne elég. ÉN IS IMÁDLAK! Komolyan, annyira jól esnek a szavaid, te jó ég! Borzasztóan örülök, ha bármikor is tudok egy kis boldogságot adni neked, mert akkor nagyjából a közelébe ér annak, amit Te nyújtasz! Köszönöm, köszönöm, köszönöm! Nekem meg a nap fénypontja, amikor egy ilyen kommentet olvasok! Kellemes hetet, sok-sok kitartást mindenhez! <33333

      Puszi, Azy

      Törlés
  14. Drága Azy!

    Különös érzelmeket kavart fel bennem ez a rész. Mindenre számoltam csak erre nem. Nem értettem, hogy mi lett Norina baja egyik pillanatról a másikra valamint miért akar csak Louis barátja lenni ? Elvileg nem úgy van, hogy szeretik egymást ? Nem értem ezt a lányt és teljes mértékben megértem Louis kirohanását, mert ezt már én sem bírom! Egyik pillanatban még boldog és örül annak, hogy Louis-val lehet aztán meg elhidegül és távolság tartó lesz.
    Annak viszont örülök, hogy Zayn és Deon ilyen jól megvannak és remélem majd jó példa lesznek Lou és Nina előtt. Nem ártana Ninának elbeszélgetni Deon-nal, mert annak idején neki is voltak problémái a Zayn iránt táplált érzelmeinek a kezelésével, de ez csak egy tipp.
    A fogalmazásod fantasztikus volt. Ittam minden szavadat és alig akartam elhinni azt, hogy ez megtörtént. Azt hittem innentől kezdve minden nyugodt, békés és szeretet teljes lesz, de persze megint nem nekem lett igazam ...
    Nagyon várom a folytatást, mert kíváncsi vagyok, hogy milyen barátság lesz Nina és Louis között! Nem kell bocsánatot kérned, mert késve válaszolsz a kommentekre. Te inkább csak gyártsd a részeket, hogy nehogy olvasmány nélkül maradjunk!

    Puszi, Jordi

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Drága Jordi!

      Elhiszem, hogy furcsára sikerült, én is hasonlóan érzek. Azt hiszem ráadásul mindenki ezt mondta... Sikerült valami olyasmit alkotnom, ami nem igazán volt várható, csak nem tudom, hogy ez most jó-e... Mivel nem Norina szemszögéből írok, nehezebb tudatnom veletek, miért így lett, és úgy érzem, ez rosszul jön ki .. És így kommented után teljesen elbizonytalanodtam, de próbálom úgy alakítani a szálakat, hogy ne legyen ennyire idegen Nina viselkedése. Ígérem, tisztává fogom tenni a képet!
      Viszont annak, hogy ettől függetlenül tetszett, nagyon örülök, jól esik, amiért ezt írtad... Köszönöm, köszönöm, köszönöm, drága Jordi! Nagyon sokat adok arra, mit gondolsz, ezért boldoggá teszel, ha elmondod a véleményedet! <333

      Puszi, Azy

      UI: Tényleg köszönök mindent! <3

      Törlés
  15. Drága, Egyetlen, Fantasztikus, Elképesztően imádni való Azy!
    Mielőtt még belekezdenék a véleményembe, atya szent gatya… alig jutok szavakhoz az után, amit írtál és komolyan mondom ennyire még nem esett jól a sírás, de Ti ketten Mollyval… nem hittem, hogy valakiket ennyire fogok szeretni, mint Téged, Mollyt és Kingát. Elképesztőek vagytok, annyira szeretlek benneteket, mint még soha senkit. Ez… igyekszem összeszedni magamat, de ezek után olyan nehezen jönnek a szavak, amiket az ujjaim begépelhetnének és ez nálam igen ritka folyamat, de mióta a blogok világába csöppentem ez megváltozott és ezt csak Nektek, hármatoknak köszönhetem. Borzasztó hálás vagyok Nektek mindenért és nem tudom elégszer elismételni, hogy mennyit jelent egy – egy sorotok! <3333333333333 Nem! Még mindig nem akarom elhinni, hiszen ez az egész olyan hihetetlen, én komolyan nem értettem soha egyet azzal, hogy van valami, amiben én is jó lehetek és ehhez még a mai napig is tartom magamat, komolyan, ha nem lennétek Ti már régen feladtam volna… Hogyan hálálhatnám ezt meg? A köszönöm az túl kevés! <3333333333 Bocsáss meg, ha vannak helyesírási hibáim, de a monitor olyannyira homályos…. Annyira szeretlek, és olyan öröm jár most át, hogy az elmondhatatlan. A soraitok a szívemig hatoltak és még most is egyfolytában csak bőgők, meg sem érdemlem ezt az egészet! Tudod, amikor elkezdtem olvasni a blodogat pár héttel ezelőtt azon tanakodtam, hogy ÉN mikor fogok a TE nyomodba érni! Erre ilyeneket írsz nekem, elmondhatatlanul szeretlek! <3 <3 <3 <3 <3 Nem tudom elégszer elismételni, hogy mennyire csodállak és szeretlek ezért a kis „akcióért” mind a kettőtöket! <3 <3 <3 Sosem kaptam még ennél szebb ajándékot és azon nyomban le is mentettem egy wordbe, hogy mindig velem legyenek ezek a kedves szavak és bearanyozzák a szürke napjaimat! <3333
    Na, akkor rátérek a megjegyzésem másik felére és remélem, hogy a fentebb említettekkel nem untattalak, de … imádlak!!!! Nos, végre a történetre térve. Drága Csillagom, aliasz szerecsendio említette nekem még nyáron, személyes találkozásunk alkalmával a blogod címét és, amikor egyszer megláttam, hogy írótársnőm cserét kért tőled a közös történetünk oldalának kapcsán rákattintottam. Soha ennyire nem örültem még történetnek. És hogy miért? Mert végre találtam egy olyan Louis – os cselekményt, amelyben a fiút normális egyéniséggel állították fel, s nem azokban a nevetséges tulajdonságokban részesítették. Bár igaz nem a Tiéd volt az első, mert Kinga előttem felfedte az övét is még sokkal előbb, de ez most mellékes. Ma nem is oly régen fejeztem be az olvasást és egyszerűen le vagyok nyűgözve! *.* ....

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. ....Megvallom őszintén csak nagyon lassan tudtam haladni, mert erről vagyok híres, de már Csillag is kínzott a továbbiakkal így egyik este nagyon nekilendültem és csak ámultam! *.* Sosem találkoztam még ilyen történettel – bár nem is olvasok olyan sokat – de ez az egész olyan nagyszerű és varázslatos. Norina karaktere a szívemhez nőtt olyannyira, hogy az egyszerűen kifejezhetetlen! <3 Nem is beszélve Louis személyéről. Egyszer olvastam egy díj alatt, hogy spontán írsz – azt hiszem azt a díjat pont mi adtuk neked, de nem akarok hülyeséget mondani – ez viszont nekem egyetlen alkalommal sem tűnt fel. Ragyogó, varázslatos, fantasztikus a fogalmazásmódod, még most is csak nehezen tudom elhinni, hogy csak egy blog cselekményét olvashattam, hiszen ez egy könyv jellegével felérő történet. A helyszínek, szereplők, az érzelmek minden melléklet tökéletes és kimondhatatlanul magával ragadó! Ez pedig csak a Te érdemed! <3 Fantasztikus írónő vagy! <33333333
      Nos, zárnám soraimat, így is sokat fecsegtem pedig még annyi mindent mondanék, de a képernyő motívuma még mindig nem tisztult ki! Valamint nemrégiben elkezdtem olvasni a Legjobb ellenség c. történetedet, aminek nem tudom, hogy mikor jutok a végére, de amit ott vagyok értesíteni foglak és azon dolog kapcsán is elmondom majd Neked a véleményemet! <3 <3 <3
      Végtelen puszim és csontropogtató ölelésem a Tiéd!!!!,
      kriszty96 <3 <33333333333333333333333333333333333333333

      Törlés
    2. Drága, Elképesztő, Kedves Legtehetségesebb Bloggerinám!

      Azt sem tudom hol kéne kezdenem, annyi minden kavarog most bennem, többek között hála, szeretet, tisztelet és hitetlenkedés! Rettenetesen sokat jelent, amiért belekezdtél az blog olvasásába, tudnod kell, hogy ha nem tetted volna, én akkor is imádtalak volna, de így azt hiszem még inkább rátettél egy lapáttál a rajongásomhoz! Annyira nehéz felfognom, hogy ezt most velem történik, remeg mindenem, és folynak a könnyeim is, akkora élmény a szavaidat olvasni. Iszonyatosan próbálok értelmeseket összeszedni, de tényleg semmi se pótolja azt, amit adtál! Köszönöm, köszönöm, köszönöm! Minden egyes dicsérő szavad hatalmas löketet és erőt ad. Azt hiszem örökké hálás leszek, egy ilyen hosszú és aranyos kommentet lehetetlen kitörölni az emlékezetemből! Imádlak, nem is sejted mennyire elérzékenyültem most! Köszönöm, köszönöm, köszönöm, köszönöm! Elképesztő és fantasztikus vagy, imádlak! Felnézek Rád, és csodállak, így hihetetlen megtiszteltetés, amiért olvasol! <3333333333333333333333333333333333333

      Az összes puszi, ami csak a világegyetemben van, Azy

      UI: Jaj, az már igazán régi és hosszú, ne érezd kötelességednek, nem szükséges elolvasni! Mindenesetre köszönöm, eszméletlenül drága vagy! <33333333333

      UI 2.: Sajnálom, amiért ilyen rövid lett, tudom, hogy sokkal, de sokkal többet érdemelnél! <3

      Törlés
  16. Drága Azym!

    Most sikeresen előbb jelentkezem. Nagy tapsot nekem!:D
    Először is: imádom megint az újabb kinézetet.:D
    Másodszor: Azt a kutya meg a mája...
    Annyira, de annyira meglepett Nina reakciója, még mindig nem igazán értem, miért viselkedett így, és miért akarja csupán a barátságot egyenlőre. Lehet, hogy fél.
    Amit pedig még inkább imádtam: Zeon!<333 ÁÁÁh, imádom, hogy vegyíted a történeteidet.:3 Mindig meg tudsz valamivel nevettetni, hiába szomorú a rész. Ezt szeretem nagyon az írásodban, és benned! Alig várom már a szombatot!:)

    Csók, Tina xx

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Drága Tinám!

      Taps, taps! Na, komolyan, tényleg örülök, amiért itt vagy, sokat jelent, amiért rendületlenül kitartasz mellettem! Köszönöm szépen, hogy ezt mondod!:')
      Tudom, hogy meglepett, és azt hiszem nem ez volt a fő célom, sajnálom... Igyekszem a továbbiakban tisztább képet adni arról, miért is történt ez! És Deon, igen! Én is hatalmas örömmel írtam róluk!:')
      Hálás vagyok, és az is leszek mindig, amiért folyamatosan írsz, és támogatsz! Hihetetlen vagy! <3

      Puszi, Azy

      Törlés
  17. Drága Azym!

    Nagyon jó rész volt. :) Engem komolyan megérintett. Borzasztó dolog, hogy Nina csak azért löki el magától Louis-t - választást nem hagyva - mert fél. Sokszor én is hasonlítok Ninára és azt hiszem, eljátszottam ezt már pár emberrel, fel nem fogva, hogy ez nekik milyen lehetett.. Hogy ellöktem őket szinte ok nélkül.
    Nagyon sokat jelent, hogy ezt így leírtad. Köszönöm.
    Megint csak nagyon jó volt, hogy felhoztad a 'Zayn és Deon' témát. Rég halottunk felőlük. Olyan jó, hogy egy kicsit beleszövöd ebbe a történetbe az övéket is. :))
    Még annyit, hogy elolvastam a legutóbbi válaszodat (mindig el szoktam olvasni, mit válaszolsz a kommentjeimre) és nagyon jól esett, amit írtál. :') Jól esik, hogy ez ilyen fontos neked. Hogy az én egy hozzászólásom a sok közül is fontos. :) A lényeg, hogy mindig örömmel olvasom az írásaidat és válaszaidat az eddigi, a mostani és majd a következő blogodban is.

    Kíváncsian várom a következő részt!

    Ezer és egy csók, Vi :*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Drága VIm!

      Iszonyatosan örülök neki, amiért ezt mondod, köszönöm, köszönöm! Az, ha tényleg megérintett Téged, többet jelent, mint hinnéd. Annyira jó, hogy ilyeneket írsz, mindig boldoggá teszel! Erőt adsz a folytatásra, ezért hatalmas hálával tartozom neked! Jaj, nagyon aranyos, ha tényleg visszaolvasod, amiket írok, jól esik, köszönöm,! Én pedig mindig örömmel olvasom a kommentjeid! Köszönök szépen mindent, csodálatos vagy! <3

      Sok puszi, Azy

      Törlés
  18. Drága, drága Azym :))

    Először is szeretném megköszönni, hogy segítettél nekem, és kitetted cserébe a blogom, örök hálám <3 Viszont nem hagy nyugodni a kíváncsiságom, hogy te elolvastad e? Ha netán a válasz igen lenne akkor kérlek mondd el szerinted milyen.
    Na de a legfontosabb, a rész: Megvallom, hogy nem nagyon tudok kiigazodni Nina döntésén, de biztos, hogy ennek is meg van a maga oka, és gondolom később kiderül :) Imádom Louis hevességét, de azt még jobban, hogy próbál ellene tenni.
    Annak én is szívből örülök, hogy itt is olvashatok Deon-ról meg Zaynről, és miért nem lepődök meg, hogy vitatkoztak :D? De az a jó, hogy imádják egymást, és persze az hogy össze fognak költözni. Remélem írsz majd még róluk, akár csak pár mondatot is. :) Az új kinézettől meg elvagyok képedve, nagyon tetszik, és az is hogy ennyire változatos, hogy akárhányszor új rész jön, jön egy új kinézet :) Nagyon várom a következő részt :)
    Ölel és puszil Tami <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Drága, drága Tamim!

      Igazán nincs mit, a legnagyobb örömmel tettem! Azonban sajnos elolvasni nem tudtam, hiszen nagyon kevés szabad időm van... Bocsánat!:(
      Igen, azt hiszem ez a szemszögváltások hátránya, egyszerűen nem tudom annyira egyértelművé tenni, hogy Nina mit miért tesz. Viszont teljesen igazad van, ki fog derülni!:)
      Imádlak, komolyan nagyon jól esik a támogatásod, drága vagy, amiért folyamatosan írsz! Köszönöm, köszönöm, köszönöm! <333

      Puszi & ölelés, Azy

      Törlés
  19. Drága Azy!

    Röstellem, megint elmaradtam egy kicsit, most az olvasással is. :(

    Nagyon furcsa volt ez a rész. Pontosabban, úgy értem, hogy a hangulata. Az egészre komorság ült, és felemás érzések kavarogtak bennem az olvasás közben.
    Különösnek tartottam Norina viselkedését, Louis-val együtt, én sem értettem a viselkedését. Persze valamennyire érthető az, hogy magát okolja a törés miatt, de a menekülést nem tudtam hova tenni.

    Amikor szóba került Zayn és Deon hatalmasat dobbant a szívem és a szemeim valószínűleg csillogásba kezdtek. Olyan jó, hogy olykor.olykor beleszövöd őket a történetbe, legalább tudunk róluk valamit, hogyan alakul az életük. Hiányoznak nagyon, de ezek a kis információ morzsák adnak egy kis emléket. Hiszen eszünkbe juttatják az ő történetüket is! :)

    A vége őszintén meglepett, azt gondoltam tudnak róla beszélni és talán Nina megnyugszik. De sajnos nem, és ez annyira rossz. Valamilyen szinten megértem a döntését, hiszen gyakran alakul ki vita köztük, illetve Louis sem tudja mindig helyesen kezelni az indulatait. De ha szereti, akkor együtt találhatnának megoldást! Jajj, most nagyon drukkolok nekik, hogy újra egymásra találjanak!

    Tetszett, a komor hangulat ellenére is, ezt muszáj leszögeznem! Csodálatos vagy és az írásod is fantasztikus!

    puszi, Cami

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Drága Cami!

      Sajnálom, amiért csak most tudok erre válaszolni, remélem azért nem haragszol nagyon. Nem tudom jó-e, hogy nem tudtad hova tenni a részt, és annak a hangulatát, azt hiszem én is érzem, hogy eléggé furcsa lett.
      Jaj, boldog vagyok, amiért Te is legalább annyira örültél nekik, mint amennyire én örültem, hogy írhatom! Még szerepelni fognak, így remélem még egy kis vidámságot tudok vele okozni! <3
      Sokat jelent, ha valamennyire mégis megtudod érteni őket, ez iszonyú fontos számomra, köszönöm, köszönöm, köszönöm! Hihetetlen mennyire támogatsz, eszméletlenül hálás vagyok, imádlak! <3333

      Puszi, Azy

      Törlés
  20. A 3 éves kapcsolatom tönkrement, és teljesen összeomlott. A menyasszonyom szakított velem, és nem kaptam tőle magyarázatot. Ahhoz, hogy visszakapjam, megoldást kell találnom, 3 különböző varázslóhoz mentem, és mindegyik kudarcot vallott, így felhagyok a segítség keresésével, mígnem egy reggel annyi tanúvallomást nem találtam a doctorigbinovia93@gmail.com címen. kicsit szkeptikus, de a barátom azt mondta, próbáljam ki, mi fog történni, ezért küldtem neki üzenetet a whatsappon +12162022709 és a viberen +12066713285, és elmagyaráztam a helyzetemet, azt mondta, hogy időt szakít a szerelemre. varázslat, ami visszahozza a feleségemet, három nap után kibékült velem a királynőm, jó volt visszakapni szerelmemet, amikor visszajött, azt mondta, soha többé nem hagy el, láttam, ahogy átalakul és megváltozik az elmúlt hónapban visszajött. most a szerelmünk erősebb, mint korábban, kérjük, forduljon Dr.Igbinovia-hoz, ha segítségre van szüksége házassági és válási problémákkal kapcsolatban alacsony spermiumszámmal, valamint minden gyógynövény- és pénzügyi problémával kapcsolatban. A Dr.igbinovia a legjobb módja annak, hogy megmentse házasságát. ki kell próbálni?

    VálaszTörlés