05 - 'Fuck everything'

Sziasztok!
Először is köszönöm a türelmeteket, itt is vagyok, remélem tetszeni fog a rész, bár én ezt afféle Norina-szemszög lezárásnak szánom. Kicsit rövid is lett emiatt, szó, ami szó, viszont ezután egy ideig Louis-n keresztül fognak folyatódni az események, mit szóltok hozzá?
Iszonyatosan hálás vagyok a támogatásotok miatt. Elképesztő mennyien vagyunk már! Imádlak Titeket!
A kinézet pedig egyelőre ideiglenes, de remélem azért tetszik ez a kékes téma. :)


pretty little liars | Tumblr
Kifejezetten kényelmes volt aludni a hatalmas és puha ágyban, az én kanapém sokkal keményebb volt mindig is, nem csoda, hogy reggel alig bírok felkelni. Lazán a másik oldalamra fordulok, ahol olyan meglepetés fogad, amitől rögtön kipattan mindkét szemem. Kapkodva tolom félre a takarót, kezeimet védekezésképpen azonnal magam elé kapom, de felesleges. Egy bő, fekete, 'Fuck everything' feliratú pulcsi takar el mindent. Érezhetően Louis illata van, amitől kicsit elbizonytalanodom, hogy tényleg illik-e ezt viselnem.
Abbahagyom a hiányos öltözékem vitatását, és kiszállok az ágyból. Tisztes távolból, ujjamat harapdálva nézek végig Louis-on, aki láthatólag teljesen kifáradt az estétől. Szerencsémre hason fekszik, így meg vagyok  kímélve az akaratlan csábításától.
Szememet gyorsan lesütve kapkodom össze a szétszórt ruháimat. A telefonom szerint reggel hét óra van, ami szerencse, hiszen így csak az első óráról késem el. Nincs időm hazamenni, így a lakosztály fürdőjét használom a mosakodásra, amivel eléggé hamar alatt kész is vagyok. Felveszem a cipőmet, és kihalászva Louis földre dobott farmerjéből a kulcsomat, kiviharzok a folyosóra. Kivételesen a lépcsőn robogok le, elkerülve a kellemetlen találkozókat. Az előcsarnokban már ilyen korán nyüzsögnek az emberek, így egyik munkatársam sem lát meg.
Kiérek a friss levegőre, és én is fellélegzek. Ha jól tudom, a One Direction holnap itt hagyja a szállodát, így nem találkozom többet Louis-val. Fogalmam sincs, hogyan mehettem ebbe bele. Az biztos, hogy nem merek a szemébe nézni. Jobban szégyellem magamat, mint valaha. Szabad napot veszek ki a Glossy Rose Hotelből, így reményeim szerint minden el van rendezve. A forgatásoknak vége, délután újabb vendégek jönnek, én pedig lezárom ezt az egész ügyet. Nem tudom mit gondoltam, de ebből még komoly gondjaim lehetnek. Elvégre, ő egy híresség. Jaj Norina, Norina...

A mosógép halk csengetéssel jelzi, hogy végzett. Hatalmasat sóhajtva állok fel, és a fürdőbe megyek. Éppen a vizes ruhákat akasztgatom fel a szárítóra, mikor csörög a telefonom. Mivel a szüleimen és Olly-n kívül más nem szokott keresni, rögtön megörülök. Azonban mosolyom lefagy az arcomról. Magántelefonszám hív.
- Haló? - szólok bele, közben pedig az ablakomhoz lépek.
- Nina? - hangzik fel az ismerős hang.
- Honnan tudod a számom? - csattanok fel, közben idegesen piszkálom a függöny szélét.
- Mondtam már, hogy az a Prissy lány egy kis pénz fejében hajlandó kiadni rólad információkat? - kérdezi jó kedvűen, pedig egyáltalán nem olyan a helyzet, hogy poénkodnia kelljen.
- Esküszöm megölöm! - morgom, és London szmogfelhőjét fürkészem. - Nem fontos, mit akarsz?
Úgy gondolom, minél előbb a tárgya térünk, annál hamarabb szabadulok meg tőle.
- Elsősorban az igen kifejező feliratú pulcsimat, amit édesen elvittél - hallom rajta, hogy remekül szórakozik a nyilvánvalóan nem szándékos lopásomon.
- Bocs, majd elküldöm postán - sóhajtom, és nem vagyok boldog, amiért észrevehetően többet is akar. - És még?
Kis szünet hallatszik, mintha Louis nem tudná mit mondjon. Aztán megtalálja a nyelvét, viszont abszolúte nem tetszik, amit mond.
- Nézd... - szinte látom magam előtt, ahogyan megvakarja a homlokát vagy beletúr a hajába. Gyakran csinálja ezt, ha tehetetlen. - Nem akarok folytatást a tegnap estéből, ne félj! Viszont tisztességtelen lenne, ha még azt se kapnád meg, amiért csináltad.
Egy pillanatra lefagyok, a szívem kihagy egy ütemet. Nehezen sikerül felfognom, hogy Louis mit gondolhat rólam.
- Szerinted a pénz miatt csináltam? - nyelek egy hatalmasat, és örülök, hogy csak telefonon beszélünk. Legalább nem látja az arcomon sorban lefolyó könnyeket. Ajkamat beharapva döntöm homlokomat a hideg ablaküvegnek. Nem hagyok neki esélyt a válaszra sem. Egy utolsó mondatot tudok csak kimondani, anélkül, hogy a hangom elcsuklana. - Ne keress többé!
- Nin..
Kész, vége. Megszakítom a vonalat, a telefonomat pedig dühösen vágom a kanapéra. Legszívesebben mindent összetörnék, de nem tehetem. Ehelyett csak idegesen beletúrok a hajamba, és lerogyok a földre. Hátamat a falnak döntöm.
A könnyeim megállíthatatlanul folynak. Egyrészt, mert Louis teljesen úgy gondolja, hogy egy olcsó kurva vagyok. Ami talán igaz is, mégis ezen kívül több van bennem. Nekem szükségem volt rá, a pénz nem számított akkor.
- Gyűlöllek - suttogom kábán, lábaimat felhúzom, és szorosan átkarolom. Azt hiszem kevésszer voltam ennyire megalázva, pedig ebből aztán tényleg kijutott nekem...

Az én világomban az embereket két részre tudom osztani. A különbség ott van, hogy miképpen viselkednek egy esetleges csalódás, összetörés vagy lecsúszás után. Mindkettőt mélyen érinti a dolog, de az egyik fele kimutatja, és rendesen kezeli a helyzetet. Idővel, de teljesen túl lép rajta. Az én-típusúak nem engedik meg maguknak hosszú ideig a gyengeséget. Nem gondolnak bele, mi történt velük, úgy csinálnak, mintha minden rendben lenne.
Ezért veszem fel az egyik legdögösebb vérvörös ruhámat, ami rendesen kihangsúlyoz mindent. A számat hasonló színnel húzom ki, pilláim is dúsak, illetve a mélykék szemeimet kiemeli a szemceruza. Mindent beleadok. Szerencsére egy olyan taggal találkozom, aki gazdag és nem lesz részeg. Egy ügyvédről van szó. Nem éppen az én korosztályom, de nem öreg. Még régebben találkoztam vele az Angels-ben, azóta gyakran fordulok meg vele szállodáknál, ha a felesége éppen elutazik.
Elvégzem a külsőmön az utolsó simításokat, és egy pillantást vetek a tükörre. Mosolyt erőltetek az arcomra, úgy teszek, mintha délután még nem semmisültem volna meg. Ha nem ismerném magamat, elhinném, hogy jól vagyok.
Ránézve a karórámra megállapítom, hogy idő van, a kocsi, akit Mr. Looper értem küldött, hamarosan megérkezik. Felkapom a táskámat az előszobában álló fehér kis komódról. Leoltom a lámpákat, majd az ajtót gondosan bezárva magam után sietek le a lakóház bejárata elé.
Egy sötétített ablakú autó parkol nem messze. A környéken ez szokatlan, így nem kétséges, hogy a Ford csak rám vár. Hét centis sarkaimon libbenek el odáig, majd belük a hátsó ülésre.
- Jó estét! - köszönök illedelmesen a sofőrnek, aki csak egy biccentéssel üdvözöl.
- Mr. Looper ismét számít a diszkréciójára - emlékeztet, szúrós szemmel tekint rám a visszapillantó tükörben.
Csak bólintok, és a kinti villogó fényekre szegezem a tekintetem. Sokkal inkább lennék máshol. Mondjuk Louis-val...
- Ne! - suttogom kétségbeesetten, és minél előbb kiverem a fejemből a népszerű és dögös énekest. Túl veszélyes, túl népszerű. Tilos kezdenem vele, és egyébként is... Azt hiszi a pénz a mindenem. Éppen ezért azt sem érdemli meg, hogy rá gondoljak.

 Elfeledkeznem róla nem volt egyszerű, csak akkor sikerült, mikor leparkoltunk egy mutatós hotel előtt, ahol egy szobában már várt Mr. Looper. Utána már nem is gondoltam rá, próbáltam kiváló estében részesíteni az ügyvédet. Eléggé elfelejtettem mostanság, hogy a világ nem törődik azzal, mi van velem. Ha nem tudom fizetni a lakbért, vagy a fősulit, akkor repülök. Ez így megy. Rajtam kívül senkit nem fog érdekelni, ha utcára kerülök.
Hatalmas sóhaj szökik ki a számon, lecsillapítom a kétségbeeső gondolatmenetemet. Elvégre most egy köteg pénzt kaptam, nem kell aggódnom. Egyelőre minden rendben.
- Meg is érkeztünk, kisasszony - hívja fel a figyelmemet a sofőr.
Abbahagyom az ostoba bambulást, összevont szemöldökkel veszem szemügyre az ismerős helyet. Valóban elrepült az idő, és én máris hazakerültem.
- Rendben. Köszönöm - intek egy utolsót neki, majd sietősen - már amennyire ezt a magassarkúm engedi - kipattanok az autóból. Éppen csak becsapom magam mögött az ajtót, a sötétített ablakú Ford már nincs is ott. - Hű, de sietős - jegyzem meg kelletlenül.
Bemegyek a házba, majd útközben bekukkantok a postaládámba. Látok több levelet is, illetve rengeteg szórólapot. Előkeresem a kulcsomat, majd a megfelelőt beleillesztve a fém doboz lyukába, elveszem az összeset. Csak egy kósza pillantást vetek rájuk. Még ráér, fent úgyis el fogom őket olvasni.
A lift zörejesen utazik, én pedig fáradtan dőlök neki a falnak. A szemeimet is lehunyom egy pillanatra, de mielőtt még állva elaludnék, megrázom magamat. Csendben néma fohászt mormolok, hogy időben ágyba kerüljek. Muszáj kialudnom magamat.
Amint kinyílik az ajtó, sebes léptekkel indulok meg a lakásom felé, szinte rekordidő alatt nyitom ki. A leveleket levágom a kis komódra, és a fürdő felé veszem az irányt. Cseresznyevirágos tusfürdővel mosakszom meg. Mivel ez a kedvencem, rögtön jobb kedvre derülök. Az összes sminket lemosom az arcomról, hirtelen túl természetes leszek. Hajamat egy apró copfba fogom, és felveszek egy kényelmes melegítő szerelést.
Főzök magamnak egy jó meleg teát, majd bekapcsolom a tévét. Egy ideig kapcsolgatok, végül megállok a Gossip Girl egyik részén. Elégedetten rakom le a bögrét a kanapé melletti asztalra. Visszamegyek az előszobába, és felkapom a leveleket. Összevont szemöldökkel kezdem nézegetni a borítékokat. Lehuppanok a kihúzott kanapéra, magamra húzom a takarót, és jobban szemügyre veszem őket.
A legtöbb csupán számla és csekk, kivéve kettőt. Van fehér boríték, rajta fekete betűkkel a nevem. A másik pedig egy halványsárga színű. Sokkal firkásabb, mint az előző. A töltőtoll valószínűleg nem volt a legalkalmasabb választás, egy hatalmas paca virít rajta. Az írás kuszának tűnik, mintha az illető bizonytalan lenne.
Mikor a feladót is elolvasom, a bögre kis híján kiesik a kezemből. Serena és Blair pletykálkodását már messziről érzékelem, semmi mást nem látok csak azt a nevet. A kíváncsiságom erőt vesz rajtam, feltépem a levelet. Egy kézzel megírt, spirálfüzetből kitéphetett nekem szánt üzenet, illetve rengeteg pénz.
Akaratlanul is döbbenten nyögök fel:
- Ezt nem hiszem el... 

42 megjegyzés:

  1. Kedves Azy!
    Bocsi hogy most irok de nem rég találtam rá erre a blogra meg a többire amit te írsz nagyon jó mind! :D és hát ezt a részt vártam egész nap. Egy kicsit tényleg rövidebb lett a többinél de még mindig fantasztikus. Bocsi hogy ilyen rövidet irok de álmos vagyok :* csak így tovább várom a folytatást.
    By: DjDorina el xD

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!:)

      Egyáltalán nem baj, hogy most írsz, nekem bármikor jó. Egyáltalán hálás lehetek, hogy megteszed... Boldog vagyok, hogy tetszett a rész, nagyon sokat jelent számomra!:') <3

      Puszi, Azy

      Törlés
  2. Drága Azy!

    Először is tisztázzuk, hogy imádom az új kinézetet!
    Másodszor pedig remélem jó volt a nyaralás.:)
    Ami a részt illeti, megint csak bambultam.
    Sajnálom, hogy Louis csupán így tekint Ninára. El sem tudom képzelni, mit érezhet a lány, amiért ennyire lekezelőn bánnak vele. Kíváncsi vagyok, mit rejt a levél, amit gondolom, hogy Louis írt. Legalábbis a leírásból erre következtettem.
    Mellesleg tetszik az ötlet, miszerint a következőkben Louis szemszögéből folytatod.
    Epekedve várom a hatodik részt!:)

    Millió puszi, Tina x

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Drága Tina!

      Juj, ennek kifejezetten örülök, pedig azt hittem kissé béna lett... Igen, köszönöm, nagyon jól éreztem magamat, remélem, neked is kellemesen telik a nyár!
      A levél dolognak természetesen még lesz folytatása, csak nem most, hiszen Louis szemszög következik. Hű, legalább annyira várom, mint Te, elhiheted, nagy kihívás lesz számomra! Iszonyatosan köszönöm, hogy írtál, rengeteget jelent! <33

      Annál is több puszi, Azy

      Törlés
  3. annyira boldog vagyok hogy végre itt van az új rész :) el sem tudom mondani, h mit szenvedtem az elmúlt 2 hétben, h nem olvashatok új részt.. nah de mindegy is a lényeg h ez most itt van :D és imádtam fantasztikus lett :D már nagyon várom a kövi részt :D és persze remélem, h nagyon jó volt a nyaralás és hogy ki tudtad pihenni magad :D <3 *-*bubi*-*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!

      Én meg boldog vagyok, hogy végre olvashatom a fantasztikus kommentjeidet, iszonyatosan jó érzés tölt el ilyenkor. Huh, borzalmasan boldog vagyok, hogy így gondolod. <3 Igen, köszönöm, szuper volt, és Neked is szuper nyarat kívánok! Nagyon hálás vagyok, amiért írtál!:')

      Puszi, Azy

      Törlés
  4. Drága Azy!

    Nem hiszem el, hogy itt hagytad adda! Annyira igazságtalan és gonosz húzás volt tőled, de remélem mostmár rendszeresen fogod hozni a részeket.
    Mikor olvastam a kis üzenetet amit írtál izgatott lettem mert kíváncsi vagyok, hogy Louis miként éli meg a helyzetet.
    Viszont nagyon sajnálom, hogy azt hiszi, hogy Nina csak a pénzért csinálta. Remélem hamar megváltoznak a dolgok és minden rendben lesz!
    A levél a végén kiváncsivá tett! Vajon ki írta - bár van egy tippem - és vajon milyen célből ? - na erre is van egy ötletem.
    Nagyon várom a folytatást és meg kell jegyezzem, hogy fantasztikus lett ez a rész is annak ellenére, hogy rövid kett. Amint tudod hozd a következőt!

    Puszi, Jordi

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Drága Jordi!

      Jaj, sajnálom, nem akartam gonosz lenni...:( Igen, természetesen nem lesz több kihagyás, ez is csak a nyárra való tekintettel történt. Az az igazság, hogy én is kíváncsi vagyok, sosem írtam a fiú szemszögéből, nagy kihívás lesz számomra. Elhiszem, hogy vannak tippjeid, szerintem helytállóak is! Ígérem, hogy hamarosan mindenre választ kapsz, és szokásosan csütörtökön hozom a következő részt! :) <3
      Köszönöm szépen a kommentedet, el nem tudom mondani mennyit jelentenek a szavaid! (Tudom, hogy mindig ezt mondom, de ha igaz...)

      Puszi, Azy

      Törlés
  5. Kedves Azy!
    Én nem.. Nem bírom egyszerűen a blogod tökéletes! Csatlakozom az előttem szólóhoz és komolyan kérdezem: Miért itt?
    Nem bírok várni! Siess az új résszel mert megöl a kíváncsiság, hogy mi lesz a folytatása a történetnek! Ja és még valami.. ESZMÉLETLENÜL írsz! Nem bírok vele betelni! Megérdemled a 66 rendszeres olvasót! Én mondjuk csak 8x olvastam újra mind az öt részt és nem bírok vele betelni! Mostantól számíthatsz a kommentjeimre! :D
    #Sajnálom, hogy ilyen szétszórtan írtam!
    Csók, Sunshine Moore

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Sunshine Moore!

      Jaj, ne butáskodj, attól mérföldekre van, de iszonyatosan boldoggá tesz, hogy így gondolod, hihetetlen mennyi támogatást jelent! Uh, bocsánat a függővégért, de már annyira megszoktam, nehéz megválnom tőle...:( És akkor most... TE JÓ ÉG! Komolyan nem hiszem el, hogy ennyire édes vagy, borzalmasan, hihetetlenül, elképesztően boldog vagyok most, ha látnád mennyire meghatódok ettől, de komolyan...:') <333
      KÖSZÖNÖK MINDENT!

      Puszi, Azy

      Törlés
  6. Drága Azy ♥!

    Kezdeném azzal, hogy köszönöm a kommented és szívből remélem, hogy kipihented magad a nyaraláson ;)

    Imádtam a részt, minden egyes szavát ♥ :) Igaz, kicsit mérges vagyok Tommo-ra, hogy csak úgy játszik Norina-val... :") Norina kitartása azonban lenyűgöz :D Nem sokáig őrlődik a dolgokon, megpróbálja elfelejteni és tiszta lappal indulni... Ez igazán inspiráló :D A rész vége azonban nagyon de nagyon meglepett :$ Norina világosan kijelenti Tommo-nak, hogy nem a pénzért feküdt le vele, erre mit csinál a fiú? :O Pénzt küld neki... Pofátlanság! És még egy bajom van: függővég... 2 hét éheztetés után függővég?! Komolyan gondoltad te ezt, Azy? :O

    Tűkön ülve várom a folytatást ♥! További szép nyarat és jó éjt ♥!

    Love Ya,
    Mace

    U.i.: imádom az új kinézetet ♥!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Drága Macy!

      Igen, szerencsére sikerült pihennem, remélem neked is hasonló kedvezően telik a nyár!
      Nem is tudok mást, csak helyeselni, elvégre jól látod a dolgokat, Norina kitartó és megsértett, Louis pedig... róla most nem mondok semmit, úgyis a következő részek rá fognak épülni. Íííhhh, jaj, sajnálom a függővéget. :(
      Neked is remek nyarat kívánok, amit lesz időm, megyek a Stay With Me-re!
      Köszönöm szépen, hogy írtál, irtózatosan boldog vagyok, hogy sosem hagysz cserben!

      Puszi, Azy

      UI: Én meg Téged! <3

      Törlés
  7. Szia!
    Mint az eddigiek, ez a rész is fantasztikus volt! De hát tőled nem is vártam mást. :)) Nagyon kíváncsi vagyok a folytatásra, kérlek minél hamarabb rakd fel az új részt! Kicsit tényleg rövid volt, így még jobban várom a következő fejezetet.
    Elképesztő, hogy ez a Louis mennyire nem érti Norinát. :DD
    Nagyon tetszett!
    Puszi Vi :*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!:)

      Uh, komolyan nem tudom mit mondjak, iszonyat hálás vagyok, köszönöm, köszönöm, köszönöm!:') <3 Csütörtökönként fog érkezni, és hosszabb lesz, ígérem!

      Puszi, Azy

      Törlés
  8. Huhu régóta titkos olvasód vagyok ám *___* Erre a részre igazán megérte várni, de komolyan :D Én a helyedbe lehet könyv formájában gondolkodtam volna... Irigy vagyok rád, nem tudod elképzelni mennyire :)) Tényleg megérdemled a sok feliratkozót. Ez a rész is - mint a többi - fantasztikus lett. És ha van egy kis időd benéznél hozzám: overagain-fanfic.blogspot.hu :) Siess a kövivel.
    xoxo ~V.H.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!

      Húha, akkor nagyon örülök, hogy most már nem vagy titkos, és írtál nekem. Iszonyatosan jó érzés tölt most el emiatt! Jaj, egyáltalán nincs okod irigykedni, szerintem túlértékeled a blogot! Ettől függetlenül borzalmasan boldog vagyok a szavaid miatt! :') <3
      Köszönök mindent!

      Puszi, Azy

      UI: Nem ígérhetek semmit, mert nincs sok szabadidőm, de ha lesz, akkor megpróbálom!

      Törlés
  9. Drága Azy!
    Ez a rész is hihetetlenül fantasztikusan sikerült. Szerintem ez a kedvenc történetem Tőled (egyrészt Louis a kedvenc 1D-tagom), és mindig nagyon várom az új részt.
    Nagyon tetszett, hogy Nina nem fogadta el a pénzt, és még ki is adta Louis útját. Olyan jól bonyolítod a szálakat, hogy az már csodálatra méltó.
    Imádom Norina karakterét, minden egyes résszel jobban megkedvelem: kívánom neki, hogy megkapja a boldogságot (lehetőleg az énekes oldalán) és hát Louis... Minden egyes résszel egy másik oldalát mutatod be az Általad megformált karakternek, és nagyon tetszik, hogy nem azt a sablont követed az ő jellemével, amit hát szinte minden fanfiction-író.
    Nagyon különleges a történet, egyszerűen rabul ejtett, és minden fejezettel egyre jobban szeretem.
    Alig várom a következő részt! :D
    Love,
    Sophie Palmer

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Drága Sophie!

      Iszonyatosan drága vagy, amiért ezt mondod, el se tudod képzelni hogy mennyit jelent! Rettenetesen hálás vagyok, amiért támogatsz és írsz, nem is tudom mivel érdemeltem ezt ki! Nagyon nagyon nagyon, és még annál is jobban köszönök mindent, kis híján könnyeket csaltál ki belőlem! Imádlak! <33

      Rengeteg puszi, Azy

      Törlés
  10. Drága Azy!
    Tényleg megérte várni, nagyon jó lett - csak úgy, mint a többi is. :DDDD <3 Alig várom már Lou szemszögét!
    Ninára is rájár azért a rúd... Szegény csaj.
    Waaaa, mi lehet abban a levélben?? :O Azt tudom, hogy Lou írta, meg hogy pénzt is küldött, de... na, írjon valami aranyosat ^^ :DDDD XD
    xx. S

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Drága!

      Köszönöm szépen, elmondhatatlanul sok támogatást jelent egy ilyen komment, mint a tied! Ígérem, hogy a következőkben minden ki fog derülni...viszont, be kell valljam az igazat: fogalmam sincs semmiről. Mindig improvizálok valamit, úgyhogy számomra is meglepetés lesz egy szinten a levél pontos tartalma, illetve a folytatás. Hát, reméljük, hogy sikerülni fog, és azt is, hogy neked meg tetszeni! <3
      Hihetetlenül hálás vagyok, amiért írtál, k.ö.s.z.ö.n.ö.m! <33

      Puszi, Azy

      Törlés
  11. Kedves Azy!
    Most harmadszorra írok kommentet, mert nem tudta betölteni... Ez egyre bosszantóbb, de én azért próbálkozom, mert ki akarom fejezni, hogy mennyire imádtam a részt!! Akkora rajongója lettem a történetnek, hogy el sem tudod képzelni!! Először csak azért kezdtem el, mert Louis a kedvenc 1D-tagom, azonban később már magával ragadott az írói stílusod, (mint a Legjobb ellenség-nél) és olyan világba csöppentem ahonnan nem akartam kijutni. Szóval, itt ragadtam, és mára úgy érzem, ismerem a szereplőket.
    Norina karakterét imádom: annyira valóságos, és minden gondolata, cselekedete is,(például, nem fogadta el a pénzt, és még el is küldte a szívtiprót, az nagyon tetszett) teljesen bele tudom képzelni magam a helyébe. Az is jó benne, hogy nem egy tipikus ki tökéletes életet mutattál be, és persze az is, hogy az élete nem csak Louis körül forog.
    Louis pedig... Nagyon örülök, hogy nem ragaszkodtál a legtöbb fanfiction-író által megteremtett karakterhez, hanem egy teljesen új embert mutattál be nekünk. Minden részben új oldalát mutatod be, és kezdek egyre jobban belezúgni! :D
    Alig várom a következő részt!! :D
    Legnagyobb rajongód,
    Sophie Palmer

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Sophie!

      Fantasztikus vagy, hogy ennyi próbálkozás után is képes vagy még írni. Iszonyatosan hálás vagyok emiatt, borzalmasan köszönöm! Rettentően örülök, hogy Louis a kedvenc bandatagod, így legalább tényleg a kedvedre tehetek.
      Na, én most próbálom össze szedni magamat, mert teljesen a padlóra küld az, amit mondasz. Én őszintén megmondom, meg sem érdemlem a szavaidat, konkrétan mindjárt elbőgöm magamat, amiért ilyen nagyszerű Olvasókkal áldott meg a sors, mint Te! Mérhetetlenül boldog vagyok minden egyes szavadtól, köszönöm, köszönöm, köszönöm!, köszönöm, köszönöm Ha pedig valóban tetszik a történet, akkor még jobban kicsattanok az örömtől!:') <3
      IMÁDLAK!

      Végtelen sok puszi, Azy

      Törlés
    2. Jaj, ne csináld már, hihetetlenül megérdemled. Nem is tudod, milyen eszméletlenül jó író vagy, az olvasóid is tudják igazolni! Örülök, ha örömet okoztam, bár én csak azt írtam, amit gondoltam. Nem hazudok: csak imádni lehet a történeteidet! :)

      Törlés
    3. Huh, igen, fokozd még csak, most már tényleg végem lett! Elképesztően édes vagy, te jó ég, el se hiszed mennyi boldogságot tud nekem okozni egy ilyen megjegyzés! Szerintem pedig csak Téged lehet imádni, eszméletlen aranyos és kedves vagy! <3 Köszönök mindent, hatalmas erőt ad, hogy így gondolod a dolgokat!

      Törlés
  12. Szia Azy!:))
    Eloszor is: az uj kinezet szamomra szolid,de meg is egyszeruen nagyszeru!:D <3
    Masodszorra: VEGREE,UJ REEESZ!*-* alig birtam ki nelkule..:/<3 Tudom,azt mondtad,h ket hetig nem lesz,de en megis mindennap feljottem,es negneztem..hatha..:'D Egyszeruen fantasztikus az iromanyod:') ilyenkor szoktak azt mondani,h megerte ket hetet varni:)) <3
    Siess a kovetkezovel<3:))
    Olel,Lizi*-*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Lizi!

      Huh, hatalmas megkönnyebbülés, hogy nem lett ronda a kinézet!:')
      Juj, de édes vagy, te jó ég! Elképesztő, hogy minden nap meglátogattad az oldalt, el sem tudod hinni, mit érzek ilyenkor. Iszonyatosan köszönöm a támogatásodat is, rengeteget jelent! <3

      Puszi, Azy

      Törlés
  13. Drága Azy!
    Amikor megláttam, hogy új rész van a blogon "fejvesztve rohantam" ide, hogy olvashassam. Imádtam az egészet, de komolyan! Remekül írsz!
    Tűkön ülve várom a következőt, nagyon siess vele!:)
    Ölel,
    L.T.P.~

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Drága L.T.P~!

      Fenomenális érzés azt olvasni, hogy vártad a fejezet, és iszonyatosan hálás vagyok, hogy még kommentet is hagytál! Köszönöm szépen, borzalmasan sokat jelent! <3

      Puszi, Azy

      Törlés
  14. Ez valami elképesztő lett, mint mindig... Siess a kövivel!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!

      Nagyon szépen köszönöm, boldoggá tesz, hogy tetszett! <3

      Puszi, Azy

      Törlés
  15. Szia
    Isteni lett ez a rész figyelj nem tudom hányszor olvastam újra és újra az egészet nem bírom abba hagyni de nem bánom mivel szuper....De komolyan itt hagytad abba tudom hogy részben azért hogy még érdekesebb legyen az egész és ezt el is érted mert iszonyúan várom a folytatást és sok sikert kívánok Louis szemszögből való íráshoz mert kíváncsian várom....<3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!

      Hűha, többször is elolvasod! Te jó ég, ez annyira elképesztő! Iszonyatosan hálás vagyok, és sajnálom, hogy itt hagytam abba, de jövő héten folytatom. Hidd el, én is várom, fogalmam sincs hogyan fog sikerülni...
      Köszönök mindent! <3

      Puszi, Azy

      Törlés
  16. Drága Azym!

    Késve, de megérkeztem... :) És rögtön a részre is térek, ami ahw nagyon tetszett. Jó persze szidhatnám Lout a bunkósága miatt, de nem fogom mert még nem ismerte meg teljesen Norinát, ezért mondta ezt neki, én állítom, hogy nem képzelt ilyet Norináról egyszerűen csak kapcsolatba akart újra lépni vele, erre meg az a kegjobb indok, hogy még nem fizette ki, nem? :D Vagy csak én akarom ennyire megvéden? :$ Norinát megint sajnáltam de megörltem mikor megkapta azt a hatalmas összeget, mert már megérdemelte, remélem többé nem kell ezt a "munkát" végeznie! Amúgy megint csak faltam a soraidat. :) Várom a folytatást!

    Dodó

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Drága Dodóm!

      Nem tudom, hogy Te szeretnéd-e csak megvédeni, és Louis valóban egy utolsó tapló vagy egyszerűen reménytelenül látni akarja. Ezt a döntést tulajdonképpen rád bízom, valószínűleg sokkal jobb, ha a következtetéseket egyedül te vonod le. :)
      Köszönöm szépen, hogy írtál, iszonyú édes dolog a kitartásod, hálás vagyok miatta! <3

      Puszi, Azy

      Törlés
  17. *o* Imádom:$ Azért sajnálom szegény Ninát:// Siess a kövivel!:$♥

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!

      Nagyon boldoggá tesz, hogy szereted a történetet. Én is...:( Sietek, és köszönöm, hogy írtál! <3

      Puszi, Azy

      Törlés
  18. Szia!:)
    Nem rég találtam rá a blogodra és rögtön az egyik kedvencem lett!!!:) Egyszerűen imádom. Nagyon jól írsz.:) Gyorsan köviiit!:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!

      Juj, ennek igazán örülök! :') Köszönöm szépen, sokat számít, hogy így gondolod! <3

      Puszi, Azy

      Törlés
  19. Draga Azym!
    Bar tenyleg rovidebb resz volt, mint amit megszokhattunk toled, benne volt minden, ami kell. Elhiszem, hogy megalazo volt Norinanak hogy Louis penzt kuldott neki... huu nem tudok mar mast irni..
    Puszillak, Bius

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Drága Biusom!

      Nagyon boldog vagyok, hogy minden benne volt, amire vártál. Köszönöm szépen a kommentedet! <3

      Puszi, Azy

      Törlés
  20. OMG! Valami frenetikus, hogy milyen jól írsz. Nagyon várom a kövit. Siess, siess, siess....

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!

      Huh, igazán jó érzés ezt olvasni, köszönöm, köszönöm!:') <3

      Puszi, Azy

      Törlés