07 - Kiről írtad?

Iszonyatosan szeretném megköszönni Nektek azt, hogy mindig mellettem álltok, elmondani nem tudom mennyit jelent! Anastasia Hannah Chapes elkészítette a gyönyörű fejlécemet, remélem mindenkinek tetszeni fog.
UI: Többen is kérdeztétek, hogy hova lett a másik blogom, ezért gondoltam, itt is gyorsan leírom. Nem volt elegendő időm és energiám rá, így beszüntettem, sajnálom. :(
UI 2. : Őszintén bízom abban, hogy tetszeni fog a rész! <3

Louis TomlinsonNorina arcát a nyakamba fúrja, és alszik tovább. Szerencsére én nem vagyok már egy kicsit sem fáradt, mozdulatlanul szemlélem a plafont, miközben folyamatosan az jár a fejemben, hogy rosszul tettem a tegnap estét. Rendben, megvigasztaltam, de férfiként kutya kötelességem is egy síró nőt megnyugtatnom. Az viszont már nem, hogy fogom magamat, bemászok mellé az ágyba, mint egy bolond szerelmes. Egyszer megégettem magamat, többé már nem fog előfordulni. 
Óvatosan tolom odébb a törékeny testet, majd halkan kicsusszanok mellőle. Amint a feje a párnára bukik, összerezzen, de hála az égnek alszik tovább. Hatalmasat sóhajtok, elszakítom a tekintetemet a szikrázóan fehér bőréről, és elindulok egyenesen az ajtó felé. 
Felkapom a kabátomat, aztán már éppen emelném le a kulcsot az akasztóról, mikor megakad az előttem álló komódon lévő leveleken a szemem. Összevont szemöldökkel emelem fel az enyémet, újra átfutva az ismerős sorokat. 
Norina!
Fogalmam sincs mi bajod volt a telefonban, de akkor is muszáj elfogadnod a pénzt. Nem akarlak még jobban kihasználni, és sajnálom, hogy letámadtalak. 
Louis
UI: Hívj fel, ha nem haragszol!
És mindannyian tudjuk csörgött-e a telefonom. Meg mernék esküdni, hogy még tegnap is a pokolba kívánt volna, csak éppen szüksége volt rám. Hm, vicces. Nekem aznap este kellett valaki, ott volt. Neki tegnap este kellett valaki, itt voltam. 
Keserűen elmosolyodom, és visszadobom a kusza üzenetet egy másik borítékra. Nem áll szándékomban kutakodni, de Norinától soha nem tudok meg semmit, muszáj kicsit utánanéznem a dolgoknak. Hatalmas mázlim van, fel van bontva. Kíváncsian húzom ki a nyomtatott és igencsak hivatalosnak tűnő értesítést. Ahogy haladok lefele, egyre inkább szorul el a torkom. Kilakoltatási figyelmeztetés.
Nem vagyok képes maradni, kinyitom a zárakat, feltépem az ajtót, és sebes léptekkel hagyom ott Norinát a saját problémáival.

Találhatnék kifogásokat, hogy miért döntöttem úgy, ahogyan, de nem akarok. Egyszerűen besokalltam. Oké, tudtam, hogy nem egyszerű élete, elvégre prostituáltként miképpen is lehetne az, viszont az a levél teljesen betett. Halvány lila gőzöm sincs, miképpen kellene ezek után a szemébe néznem. Nem osztotta meg velem, nem volt jogom hozzá. 
- Hahó, itt vagy még? - ráz fel a bambulásomból Liam, mire csak biccentek egyet. 
Újra a dalszövegre fókuszálok, átfutom a szememmel. A gyűrött fehér papíron órák munkája pihen. Az én dalom. Tényleg elég jó lenne, ahhoz, hogy megmutassam nekik? 
- Tessék - adom oda "most már úgyis mindegy" alapon. 
Liam nyugodt arccal tanulmányozza, remélem nem tudja, hogy ki vagy mi ihlette az egészet. Végül halványan elmosolyodik, mintha büszke lenne.
- Fantasztikus - pillant rám, és átnyújtja a nappalim legkényelmesebb foteljében lustuló Harry-nek, aki két ujja közé fogva csippenti el.
Könyökömet a combomon pihentetve várom a reakcióját, ami kicsit más, mint Liam-é, mégis pozitív.
- Hű, haver, marha jó lett - jelenti ki őszinte csodálkozással a hangjában. Lazán lepasszolja Niall-nak, aki kíváncsian kaparintja a kezébe. Néhány perc néma csöndben telik el, aztán az ír származású bandatársam elvigyorodik. 
- Azt hiszem meg van az új slágerünk - jelenti ki vidáman, aztán Zayn ölébe juttatja, aki érdeklődő arccal veszi el,  és pár pillanat alatt szemügyre is veszi. Némán adja vissza, halványan elmosolyodik, ami azt jelenti, hogy elnyerte a tetszését. Többet nem is várok tőle, hiszen mióta értesülései szerint Deon Norvégiában van alig szólal meg. 
- Hát, köszi, hogy eljöttetek megnézni - pillantok rájuk hálásan. 
- Igazán nincs mit - tápászkodik fel Niall.
- Máskor is - mosolyog rám Liam, aztán megindul a kijárat felé.
Zayn hátba vereget, követi a többieket kifelé, csak a karjait keresztbe fonó, komoly arcú Harry marad.
- Mi az? - vonom össze a szemöldökömet.
- Kiről írtad a dalt? - tér köntörfalazás nélkül a lényegre, ahogyan mindig is szokta.
- Senkinek - válaszolom, amolyan "honnan vetted ezt a hülyeséget?" stílusban.
- Ugyan már, eddig mindig megszenvedtél az írással, most meg hirtelen összedobsz egy slágergyanús számot - legyint bosszúsan, láthatóan dühíti, hogy nem avatom be.
- Nézd, Hazza, nem kell beszámolnom a dolgaimról - sóhajtom fáradtan, és az ajtó felé mutatok. - Ha beszélgetni akarok, majd szólok, oké? - pillantok rá jelentőségteljesen. Meg kell értenie, hogy most nincs szükségem a tanácsira.
- Louis, ha még mindig Mia körül jár az eszed, ideje lenne elfelejteni - suttogja halkan, és mindenféle kérés nélkül hagyja el a házamat.
Semmi esetre sem akarok a gondolataimmal maradni, ezért a konyhába megyek, töltök magamnak egy pohár whiskeyt, majd hanyatt dőlök a kanapén. Bekapcsolom a tévét, élvezem a hétvégém nyugalmas óráit.
Hét nap telt el, mióta megtudtam Nina kilakoltatását. Egészen biztos vagyok benne, hogy tudja, elmaradt a beszámolója, nem magyarázta meg a dolgokat, hiába ígérte ezt este. Nem hívott, nem keresett.
Alan Carr éppen jót cseveg Cheryl Cole-al, én pedig békésen bámulom a képernyőt, legalább egy kicsit megfeledkezve mindenről. Nagyot kortyolok az alkoholból, megnyugtat, hogy egyedül lehetek.
Azt hiszem le kellett volna kopognom, ugyanis abban a pillanatban csöngetnek az ajtón, én pedig bosszúsan kelek fel. A poharat az asztalon hagyva megyek az ajtóhoz, amit kinyitva megpillantom Norinát, amint a bőröndjeit szorongatva ácsorog.
- Mit akarsz? - ráncolom a homlokomat, próbálok eltekinteni attól, hogy a lány ismét magára húzta a kőkemény maszkot, igyekszik játszani az erőset.
- Szeretnék beszélni veled - jelenti ki határozottan.
- Én nem akarok, szóval... - sóhajtom félbehagyva a mondatomat, és már rácsapnám az ajtót.
 - Ha nem engedsz be, jelenetet rendezek, biztos lehetsz benne, hogy a fél rajongósereg arról fog beszélni, ki is vagyok - hadarja el, mielőtt még véget vetnék az ittlétének.
Úgy tűnik, megkíméli magát a hitetlenkedő pillantásoktól, kihasználva az időt, sietősen bejön, majd gondosan bezárja maga után a bejáratot. Én pedig kezdem elveszíteni a türelmemet akaratos viselkedése láttán.
Azonban ahogyan jobban megnézem, kicsit megesik a szívem rajta. Szemei vörösek, valószínűleg nem rég sírt. Vékonyabbnak tűnik, mint valaha, kék szemei fáradtan fürkészik a padlót.
Talán egy csak pillanatba telik, míg újra összeszedem magamat, kiverem a fejemből a dicsőítő gondolatokat.
- Elmondanád miért jöttél? - csattanok fel, bár inkább magamra vagyok dühös, amiért még így is szépnek találom.
Összerezzen hangom hallatán, mintha mindjárt elsírná magát, azonban nem. Szemét hosszan és szorosan lehunyja, aztán mikor újra kinyitja keményen bámul rám. Szótlan marad, mire még inkább mérges leszek.
- Szeretném, ha egy kis ideig befogadnál - nyögi ki egy szuszra, én pedig elképedve bámulok rá. Pár pillanat alatt rájövök, hogy kidobták az albérletből, nincs hova mennie. Az utca vagy ez. Azonban tőle akarom hallani az igazságot.
- Mi történt? - nézek rá, kíváncsian fürkészem az arcát.
- Öhm - túr bele zavartan a hajába, aztán előadja a legjobb kamu-szöveget, amit csak hallottam. - Valaki többet fizet, mint én, ezért mennem kellett - vonja meg a vállát csalódottan. - Ígérem, hamar találni fogok egy másikat - tekint rám egy halvány bocsánatkérő mosollyal az arcán.
- Aha, többet fizet... - motyogom az orrom alatt, de mikor Nina összevont szemöldökkel kémlel, csak legyintek. - Gyere -fogom meg a bőröndje fogantyúját, és megemelve, megállapítom, hogy Norina, mint a legtöbb nő, téglákat cipel magával.
- Hány kiló ez, kétszáz? - vezetem felfelé a lépcsőn, miközben a kezemben cipelt tárgyak súlyát méregetem.
- Csak a legszükségesebbek vannak benne - bizonygatja az engem követő szőkeség, mintha elhinném.
Felérünk a második szintre, aminek mindannyiunk szerencséjére nincs nehéz elrendezése. A szobákat összekötő folyosó kör alakban fonódik össze, így az emelet közepén van egy hatalmas lelátóhely az alatta elterülő ebédlőre.
- Kicsit alacsony a korlát, vigyázz, hogy le ne ess - figyelmeztetem azért, bár eléggé nehézkesen bírna innen lezuhanni.
- Figyelni fogok - ígéri meg egy bólintás kíséretében.
- A vendégháló az enyém mellett van, nem nehéz eltéveszteni - irányítom tovább, míg meg nem állok a kiszemelt ajtó előtt. Kinyitom előtte és beengedem.
Norina elképedve lép be, a kezét a szája elé tátva gyönyörködik. A szoba hatalmas, elegáns bézs színű, mint a lakás többi része. A falakon művészi képek, amiket természetesen nem én választottam ki, a lakberendező műve az egész. A franciaágy kétségkívül kényelmesebb és puhább, mint az ő kanapéja volt.
- Gyönyörű - suttogja elképedve, a balkonos ablakhoz tipeg, kezével a függöny finom anyagát simogatja.
- Te jó ég, ez csak egy szoba, el ne érzékenyülj már - röhögök fel egyszerűen, mire csak egy bosszús pillantást kapok. - Magadra hagyjalak a függönnyel? - vigyorodok el, de már ő sem bírja ki, hangosan felnevet.
- Maradj már, csak szépnek találom! - fordul körbe hatalmas mosollyal az arcán, amit jó látni.
- Na jó, én lezuhanyzok, amíg te itt kis híján elélvezel egy puszta lámpa láttán - jegyzem meg rendületlen jókedvvel, mikor Norina szórakozottan játszadozik a hangulatvilágítással. Hol erősebbre veszi, hol halványabbra.
- Oké - válaszolja révedező tekintettel, és megesküdnék rá, hogy azt se tudja mit mondtam.

A hideg cseppek jólesően szurkálják a testemet, a hajamra nyomok egy kis sampont, jól belemosom, aztán végleg leöblítek magamról mindenféle tisztítószert. Kilépek a tükör elé, kezemmel végigtörlöm a párás felületet, így rálátásom nyílik a külsőmre. Hajamban apró vízcseppek, nedves tincseim az arcomba hullanak. Gyorsan megtörülközöm, magamra kapok egy alsót és egy nadrágot. Nagy a kísértés, hogy mint mindig, félmeztelenül járkáljak, de Norinára tekintettel ettől most eltekintetek.
Kiszabadulva a fürdőből megszemlélem a saját szobámat, ami hasonlít a vendégére, legalábbis ami a színeket illeti. Csak hogy nálam kicsit rumlisabb minden, elvileg itt élek, nem? A koszos cuccokat könnyed mozdulattal dobom a földre. Igen, bizonyára ezért van ilyen rendetlenség.
A kör alakú folyosóra kiérve majdnem összeütközöm Ninával, aki szintén az imént fürödhetett. Legalábbis cseresznyevirág illata, sportos pizsamája és smink nélküli arca erre enged következtetni. A párától begöndörödött néhány tincse, ami feltételezhetően a feje tetején lévő laza kontyból szökhetett meg.
Egy ideig mintha alaposan megnézne magának, de aztán lesüti a szemét, a padlót kezdi szemlélni.
- Nem mentél még aludni? - kérdezem tőle csodálkozva.
- Én csak éhes lettem - von vállat.
- Rendeljünk pizzát? - húzom fel kérdőn a szemöldökömet.
- Nem akarom, hogy rám költsd a pénzed - rázza a fejét, aztán elindul lefele.
Megforgatom a szememet, de követem. Mikor leér a konyhába, tehetetlenül néz körbe, valami ehetőt keresve. Kinyitja a hűtőt, ahol talál egy gyümölcsös joghurtot.
- Látod, van vacsorám - jelenti ki büszkén, a képembe vágva a "kaját".
Hitetlenül lesütöm a szememet, próbálom visszafojtani feltörni készülő nevetésemet, de nem sikerül.
- Két hete lejárt - hívom rá fel a figyelmét.
Norina szemei kitágulnak, azonnal a csap felé rohan, kiköpi az epres löttyöt, aztán kiöblíti a száját.
- Fúj - törli meg kézfejével az ajkait, kétségbeesetten néz körbe, aztán megállapodik rajtam, aki igazán remekül szórakozva figyelem. Hatalmasat sóhajt, ezzel megadva magát. - Lehet sajtos sonkás? 

48 megjegyzés:

  1. Szia Azy! Imádom ezt a rész.Nagyon jó ötletvolt bele kalkulálni ebbe az egészbe Deon-t is. Hatalmas mosolyt csaltál az arcomra a szöveg tartalma főleg a vége.Irtó tehetséges író vagy!!

    XxJázmiin

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Drága Jázmin!

      Nagyon boldog vagyok, amiért elnyerte a tetszésedet a rész, ezt reméltem. Annak meg főképp örülök, hogy megmosolyogtattalak. Jaj, ne mondj ilyeneket, még elhiszem!:) Köszönök szépen mindent! <3

      Puszi, Azy

      Törlés
  2. Drága Azy!

    Nekem személy szerint nagyon tetszik, ahogy Louis szemszögéből írod a részeket. Nagyon ügyesen írsz és megint csodás résszel érkeztél.
    Sajnálom, hogy Lou csak úgy ott hagyta Ninát miközben értesült arról, hogy milyen nehéz helyzetbe került a lány. Az érzékeny oldala hamar eltűnt, de végülis igaza van abban, hogy nem "szerelmesek". Bár mondani mindent lehet.
    Annak örülök, hogy a srácok is megjelentek és Zayn egy bizonyos Deon miatt szótlan aki külföldön van. Véletlen lenne, hogy pont Deon-nak hívják a lányt aki elrabolta Zayn szívét ? Szerintem nem, de mindegy!
    Meglepődtem, hogy Nina Louis-hoz jött segítségért, de érthető mivel szegénykémnek nem nagyon vannak barátai. Lou-ra pedig büszke vagyok, hogy befogadta. Remélem mostmár kedves lesz Ninával. A joghurtos részt is jól le írtad, vicces lett nagyon meg az is mikor Nina meglátta a szobát!
    Majd el felejtettem megkérdezni, hogy a dalt amit Lou a srácoknak mutatott Nináról szól ?
    Remélem hamar hozod majd az új részt, mert a te írásodból sosem elég! Fantaszzikusan írtál le mindent és az egész részt tökéletesen eltudtam képzelni! Csak így tovább!

    Puszi, Jordi

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Drága Jordi!

      Tökéletesen jól látod a dolgokat, Nina és Louis nem szerelmesek, így Lou-nak sem kell felelősséget vállalnia a lány iránt. Jaj, boldoggá tesz, hogy a két történet összekötése elnyerte a tetszésedet. A dalról nem szeretnék elmondani semmit, sokkal jobb lesz, ha nem egy kommentből derül ki kiről is szól. :) <3
      Hűha, nem is tudom mit mondjak, rengeteget jelent, hogy így gondolod, nem győzök hálálkodni! Tényleg folyamatosan írsz, rettenetesen sok erőt adsz minden kommenteddel, köszönöm, köszönöm, köszönöm!! <3

      Puszi, Azy

      Törlés
  3. Ajj istenem annyira imádom et a blogot és magát a történetet és mindig azt érzem hogy többet, többet és többet...
    ALig bírok várni egy hetet, viszont tudom hogy muszáj lesz.
    Imádom Lou-t és remélem meglágyul majd a szíve :D
    A lány meg... sajnálom szegényt... mi lesz vele ezután?
    Istenem...
    Mondhatnám azt hogy hamar kövit, de az még egy hét és neked is nyár van így csak annyit mondok.
    Nagyon várom :)
    Puszi:
    Dasie

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Drága Dasie!

      Jaj, Istenem, én pedig annyira imádlak Téged! Eszméletlen aranyos vagy, komolyan mondom, hogy nem érdemlem meg a szavaidat, borzalmasan hálás vagyok, KÖSZÖNÖM! <3

      Puszi, Azy

      Törlés
  4. Drága Azy!

    Borzasztóan sajnálom, hogy csak most szakítottam időt a komment írásra, de e-mailben így is igyekeztem kifejteni a véleményemet az aktuális fejezetről.
    Először is muszáj néhány szót ejtenem a kinézetről. Fenomenális, gyönyörű és beleszerettem. Említettem már, hogy a kék a kedvenc színem? Bizonyára nem. xDD Na mindegy, a lényeg az, hogy nekem nagyon elnyerte a tetszésem.
    A fejezet pedig.. Nos: IMÁDTAM!! Csupa nagy betűvel. Én bevallom kifejezettel örültem amikor kiderült, hogy egy darabig Louis szemszöges részek lesznek. Egyáltalán nem tartottam attól, hogy esetleg nem tudnád úgy átadni Louis érzelmeit hiszen egy jó író mindent le tud írni és Te bizony az vagy. Tagadhatatlanul nagyszerű írónő vagy. Minden szavad kész áldás az unalmas hétköznapjaimban és egyre csak azt várom mikor lesz új fejezet. Mind ennél, mind a Legjobb Ellenségnél.
    Apropó... Különösen tetszett, hogy bevontad Deont is a képbe.
    De ne ugorjunk a közepére. Louisra kicsit megharagudtam amikor otthagyta Norinát, főleg, hogy látta milyen gondokkal küszködik a lány. Persze őt is megértem valahol. Végül is nem rokonok és együtt sem vannak, de attól még segíthetne neki. Azt mindenki megérdemli.
    A dal.. Biztos vagyok benne, hogy Nináról írta.:D Az viszont akkor aranyos:'))
    Amikor csöngettek az ajtón azonnal sejtettem, hogy Norina az. Ha úgy vesszük végül is Louis mégis segített neki, hiszen befogadta őt. Kíváncsi vagyok mi fog még ebből az egészből kisülni.:)
    Már nagyon várom, hogy leteljen az 1 hét.. Ez nálam már függőség.:D A történeteid függőjévé váltam és súlyosabban a tünetek mint reméltem!<3

    Ja, és még valami. Nagyot nevettem a joghurtos részen!:"DDD

    Puszi, Vanessa

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Drága Vanessa!

      Istenem, de kedves, aranyos, túlzó és elképesztő vagy! Írtál nekem emailben is, és most is meglepsz! IMÁDLAK! Köszönöm szépen ezt a jóóó hosszú kommentet, már előre sajnálom, hogy nem tudok ugyanilyet visszaírni. A dal még szerepelni fog, nem szeretnék elmondani róla semmit, úgyis ki fog derülni. :)
      Nekem pedig az a függőség, hogy olvashassam a kommenteket, hálás vagyok! <3 Jaj, nagyon örülök, hogy sikerült megnevettetnem!

      Puszi, Azy

      UI: Jesszusom, tényleg köszönöm, hogy így gondolod, mindjárt elsírom magamat! <3

      UI2.: A gyönyörű fejléc Hannah Chapes érdeme, de rendkívül boldog vagyok, amiért tetszik! :)

      Törlés
  5. Draga Azy!
    Nagyon tetszett az uj resz<3:) Igazsag szerint,tudtam h Nina hamarosan koltozik..Loui-hoz:DD Hazza milyen kis felfigyelo:D Egybol tudta,h valami komoly lany van a dologban:)) Imadtam!<3:))
    Meg mindig ott tartok,h nem ertem.. Miert irsz ilyen jol:O<3?(Imadlak<3!)
    Hatalmas puszi es oleles: Lizi*-*
    U.i.: Ket hete lejart..,Lehet sajtos sonkas? :'DDD Szakadtam:'DD(ezt muszaly vooolt:D) <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Drága Lizi!

      Borzalmasan örülök, amiért tetszett az új rész, és annak is, hogy tudtad Nina Louis-nál fog megszállni egy rövid ideig. Jaj, ne viccelj! :') <3

      Még annál is több puszi és ölelés, Azy

      UI: Hűha, boldog vagyok, amiért nevettél rajta!

      Törlés
  6. Drága Azy ♥!

    Imádtam ezt a részt, nagyon is ♥ :) Éreztem, hogy Louis nem fogja sokáig bírni Nina mellett, de azért egy kicsit vele volt és ez egy jó pont ;) A Norina beköltözése című jelenet(ek) voltak számomra a favoritok, kezdve a vendégszobával :) Louis beszólásai mindent vittek, én kiégtem xĐ De ami a legjobban eltalált, az a joghurtos jelenet volt :P Genyóság volt Louis részéről, hogy hagyta Nina-t inni abból az epres löttyből, a szavaiddal élve :) Ó és még valami: örültem, hogy Deon is szerepelt egy kicsit a részben :DD

    Tűkön ülve várom a folytatást ♥! További szép estét/éjszakát és jó pihenést kívánok ♥!

    Love Ya,
    Mace

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Drága Macy!

      Döbbenetesen boldog vagyok, amiért megint írtál, köszönöm, köszönöm! Mellesleg nagy öröm tölt el, amiért sok jelenet tetszett, sokat jelent! És ha még mosolyt is sikerült csalnom az arcodra, abszolúte repesek! <3 :)
      Hálás vagyok mindenért, neked is további kellemes napot kívánok!

      Puszi, Azy

      Törlés
  7. Drága Azy! :)

    Sajnálom, hogy eddig nem volt időm egyik részhez sem írni, de mindig csak annyira futja, hogy gyorsan elolvashassam a részeket.
    Mint a másik blogodnál, ennél is le kell írnom, hogy imádom az írásod! Meglepett, mégis nagyon jó ötletnek tartottam, hogy Deon által a két történetet - ha csak egy pillanatra is, de - összefontad. Tetszik az egész.. úgy, ahogy van! :)

    Őszinte gratulációm! :)

    Sok puszi, Lia :) ♥

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Drága Lia!

      Egyáltalán nem kell sajnálnod, nekem az számít, hogy most megtetted. Hűha, elképesztő, ha tényleg igaz, iszonyúan köszönöm! Illetve örülök, amiért elnyerte a tetszésedet az, hogy a két történet összefonódik.
      Tényleg rengeteget jelent a kommented, hálás vagyok, amiért szántál rá időt!

      Puszi, Azy

      Törlés
  8. Szia Azy!
    Nagyon jó rész volt! Annyit hozzászólnék - remélem, nem baj - hogy nem nagyon fiús kifejezés a '- Picit alacsony a korlát..'. Itt a picire gondolok. De amúgy teljesen rendben volt, mit rendben? Mint mindig most is fantasztikus fejezetet hoztál nekünk! Csak így tovább! :))
    Puszi Vi :*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Drága Vi!

      Köszönöm szépen, hogy felhívtad rá a figyelmem, ki fogom javítani. Hálás vagyok, amiért írtál, és boldog is, mert tetszett a rész! <3

      Puszi, Azy

      Törlés
  9. Kedves Azy!

    Teee kis... egyszer megkereslek!! Amikor Louis cikizte Ninát a szoba miatt azon szakadtam a röhögéstől. Örülök, hogy a komoly események mellett így feldobsz egy részt. Nagyon jó lett és bevallom szívesen lennék a lány helyébe.. Siess a kövivel :)

    xoxo ~V.H.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Drága V.H!

      Hűha, sokat jelent, az, hogy megnevettettelek, és úgy érzed, fel lett dobva a rész. Köszönöm szépen, hogy írtál! :') <3

      Puszi, Azy

      Törlés
  10. Drága Azym!

    Ez a rész valami hihetetlenül jó lett! Tetszett az eleje és egyre jobban beleéltem magam, örültem is neki, hogy olyan hosszú részt hoztál! Aztán erre a fordulatra nem számítottam volna, hogy Norina oda költözik, de örültem neki. Olyan vicces részeket írtál bele. Na meg tudod mi tetszett még nagyon? Az hogy összekapcsoltad a másik blogodda, miszerint hiányzik Zaynnek Deon...hát azt sokszor elolvastam, hogy jól láttam-e. :D Ötletes!
    Ja és kérhetnék tőled cserét? A napokban kezdtem el az új blogomat és szeretnék erre meg a másik blogodra is cserét kérni, lehet? Itt lenne a blogom: http://just--move--on.blogspot.hu/ Előre is köszi. *--*

    Dodó

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Drága Dodóm!

      Hűha, nem is tudom eléggé megköszönni, hogy ezt mondod, rengeteg jelent! Tényleg igazán boldoggá tesz, hogy tetszett a rész, és a vicces részek és a két történet összekapcsolása. Hálás vagyok mindenért! <33
      Jaj, hát persze, mi sem természetesebb, kint is vagy! :)

      Puszi, Azy

      Törlés
  11. Drága Azym! :)
    Kétszer olvastam el egymás után a részt, mert unokahugom éppen nálunk van, és rajtam lóg, így az első olvasásra nem volt tiszta. :D
    Nekem fura Louis, hogy egyszer milyen kedves Norinával, aztán távolságtartó, majd megint mintha ezer éves barátok lennének. Igazából megértem, én sem tudnám, hogy hogy viselkedjek Norinával, ha Louis bőrében lennék. Amikor Deon nevét megláttam, akaratlanul is elmosolyodtam. Örülök, hogy megemlítetted, ötletes. :) Reméltem, hogy Louis befogadja Ninát, és van egy olyan sejtésem, hogy nem csak azért, hogy ne rendezzen jelenetet. :)
    Sok puszi,
    Bius

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Drága Biusom!

      Haha, remélem azért másodjára akkor már minden rendben volt. Igen, Louis viselkedése változó és szeszélyes, ne aggódj, ezt meg fogja magyarázni a továbbiakban. Én pedig örülök, mert örülsz. :)
      Köszönöm szépen, hogy írtál, folyamatosan támogatsz, hálás vagyok! <3

      Puszi, Azy

      Törlés
    2. Igen, másodjára tiszta volt minden :D
      Alap dolog! ♥ :)

      Törlés
    3. Akkor nagyon örülök. :) <3

      Törlés
  12. Drága Azy!
    Eszméletlenül jól írsz, eszméletlenül jó rész lett, Louis-t eszméletlenül imádom!
    Nagyon ügyes csavar volt ez, hogy most hirtelen Norinának van szüksége lakásra, és természetesen a mi lovagunk befogadja. Kíváncsi vagyok, hogyan birkóznak meg ezzel a helyzettel.
    Különösen tetszett, hogy beletetted a Zayn-Deon részt, még ha csak egy sor erejéig is: így azt is tudhatjuk, hogy ugyanabban az időben játszódik, mindenesetre aranyos dolog volt.
    Nem mindig értem meg Louis gondolkodását: egyik pillanatban haragszik Ninára, aztán befogadja... Mindenesetre tetszik ez a bonyolult karakter. Azt kívánom, bárcsak tudnék én is olyan csodás jellemeket kidolgozni, mint Te.
    Imádtam a részt, most talán jobban várom a folytatást, mint bármikor eddig! Hihetetlen, hogy még csak 7 rész van fent, de máris függővé tettél! Olyan, mintha régóta írnád már ezt a történetet, és nagyon a szívemhez nőtt!
    Legnagyobb rajongód,
    Soph Palmer

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Drága Sophie!

      Eszméletlenül túlzol, hihetetlenül édes vagy, köszönöm szépen! <3
      Igen, ameddig Norina szemszögéből írtam, Louis-nak volt rá szüksége, de most fordult a kocka. Juj, boldog vagyok, hogy elnyerte a tetszésedet!:')
      Igen, Louis eléggé furcsán reagál Nina tetteire, de aggodalomra semmi ok, meg lesz magyarázva. :) Te jó ég, ne mondj ilyeneket, főleg, hogy a kisujjadból is képes vagy kirázni ilyen karaktereket! Én viszont Téged imádlak, illetve boldog vagyok, amiért "függővé" váltál, igazán sokat jelent! <3

      Millió puszi, Azy

      Törlés
  13. Drága Azy!
    Imádtam ezt a részt is, mint a többit. Deon nevét látva, csak elvigyorodtam, mert nagyon tetszik, hogy a két történet mennyire különbözik egymástól, mégis valahogy összetartozik, ha érted mire gondolok:)
    Rettentően várom a következő fejezetet! :)
    Ölel,
    Lizi

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Drága Lizi!

      Hűha, sokat jelent, hogy tetszett a rész. Igen, úgy tűnik, mindenki megemlíti Deon nevét, nem is gondoltam volna, hogy ekkora hatása lesz. :) Köszönök szépen mindent! <3

      Puszi, Azy

      Törlés
  14. Nagyon jó rész, imádom, mint a többit, és nagyon tetszik, hogy a két teljesen más történet, hacsak egy kicsit, de kapcsolódik:)) Nagyon várom a következő részt:)
    xoxo.:Szocsii

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!:)

      Boldogság tölt el, amiért ezeket írod, köszönöm szépen! :') <3

      Puszi, Azy

      Törlés
  15. Egyszerűen imádtam :D Fantasztikus rész volt :D nagyon örültem neki h most a srácok is feltűntek még ha csak egy kicsit is de akkor is imádtam őket :D kicsi Hazza <3 jaaah és az is nagyon tetszett, h Deon is megemlítést nyert a részben :D imádtam <3 várom a kövi részt :) <3 *-*bubi*-*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Drága!

      Hűha, akkor megnyugodtam, őszintén bíztam abban, hogy tetszeni fog. Igazad van, nem gyakran tűnnek fel sajnos, most is csak úgy hirtelen jött az ötlet. :)
      Köszönöm szépen, hogy ismét írtál, rengeteget jelent! <3

      Puszi, Azy

      Törlés
  16. Drága Azy!

    Elképesztő! Először is szeretném megjegyezni, hogy imádom, amiért összekötöd a két történeted! Nagyon ötletes, ezt meg kell hagyni. Kicsit olyan hideg zuhany feeling volt, amikor Louis pofátlanul beleolvasott Nina leveleibe. Bár érthető, hiszen kíváncsi volt. Örülök, hogy végtére is segített szegény lánynak, és nem hagyta, hogy az utcán aludjon. Jaj, milyeneket vidultam! A függöny, a lámpa, a joghurt! Fenomenális!
    Nagyon, de nagyon imádtam!:)

    Sok-sok puszi, Tina x ♥

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Drága Tina!

      Te vagy az elképesztő, én pedig azt szeretném megjegyezni, hogy rendszeresen írsz, ráadásul már régóta, és elmondani nem tudom, mennyit jelent. Igen, Louis pofátlan volt, de meg lehet érteni, elvégre Nina nem valószínű, hogy beavatta volna. Hűha, rettenetesen boldog vagyok, amiért vidultál! Köszönök szépen mindent, komolyan! <3

      Puszi, Azy

      Törlés
  17. Drága Azy! :))
    Aszta, nagyon ügyes vagy, bírom, hogy összekötötted a két történetet. :D Úúú, milyen menő lenne már, ha Deon és Nina megismerkednének. :DDD ^^
    Louis... :') Szeretjük. :DD <3
    Tutiii, hogy Nináról írta, ugye? *-* Naa, legyen gyereknap. :c: :DD
    xx. S

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Drága Stella!

      Juj, köszönöm szépen, elmondhatatlanul sokat jelent, hogy ezt gondolod! Igen, lehetséges, hogy a továbbiakban sor kerül erre, még nem tudom, ahogyan a sors hozza! A dalról nem árulok el semmit, ki fog derülni úgyis!:) <3
      Hálás vagyok, köszönöm a sok erőt, amit adsz!

      Puszi, Azy

      Törlés
    2. Hát, remélem, hogy fognak majd találkozni. :D
      We have got the power ;)) <33
      xx. S

      Törlés
  18. IMÁDNI VALÓ!! De siess....mikor jönnek már össze? :) Ahogy írsz az fantasztikus..:) siess, siess, és siess

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!

      Hát arra még lehetséges, hogy várni kell, de ne aggódj, szerintem nem lesz rossz attól még a kapcsolatuk. Te vagy a fantasztikus, nagyon köszönöm a kommentedet!:) <3

      Puszi, Azy

      Törlés
  19. Szia!
    Iszonyù jò hogy beleraktad Deont is!!!!!!!!
    Sajnálom hogy Norinát kilakoltatták de ìgy legalább Louihoz mehetett. Izgalmas!
    Bár Loui lehetett volna kedvesebb,de biztos fog változni. Nagyon szuper ez a blogod is!
    Várom a folytatást!

    Bius

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!

      Örülök, amiért Deon említése tetszett neked, és izgalmasnak találod a történteket. Igazán hálás vagyok, sokat jelent a véleményed! <3

      Puszi, Azy

      Törlés
  20. Nagyon szeretnék gratulálni ehez a megint csak isteni részhez! Irigyellekés szerintem ezzel nem vagyok egyedül! Én igazából mindenkit annyira irigylek mert ilyen fantasztikus történetek csakúgy jönnek, én még csak álmodni sem tudok ilyen jót szóval gratulálok hozzá te benned egy író lakik és imádom a történeteidet és iszonyúan várom a követjező remek művedet.....
    Puszi
    liza.......<3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Drága Liza!

      Hűha, köszönöm szépen, el se tudod képzelni mit jelent, hogy ezt olvashatom. Viszont azt kell, hogy mondjam, hogy tévedsz, semmi okod sem neked, se másnak az irigykedésre, nem különleges, amit csinálok, bárki képes rá. Száz százalékig biztos vagyok benne, hogy te is tudsz ilyet, sőt jobbat is írni. :)
      Mindenesetre köszönöm, hogy ezeket írod, kis híján elsírom magamat! <3

      Sok puszi, Azy

      Törlés
    2. Drága Azy.
      Én nem csak azt irigylem hogy ilyen fantasztikus amit írsz hanem hogy van bátorságod úgy megírni hogy mindenki el tudja olvasni na nekem ehez nem lenne bátorságom! Gratulálok mégegyszer a sikeres blogjaidhoz..
      Milló puszi liza.....<3

      Törlés
    3. Jaj, drága Liza!

      Akkor szedd szépen össze a bátorságod, és tárd mindenki elé. Ha nem is érzed jónak, ne hagyd abba!:) <3

      Még annál is több puszi, Azy

      Törlés
  21. Azy!
    Norina annyira aranyos volt, amikor meglátta a szobát, vagy amikor megtudta, hogy a joghurt lejárt!:D Louis szemszögéből is nagyon ügyesen írsz!!Olyan klassz, hogy összekötötted Deon történetével is!:D Úúú, a dal kiről szól.??xd
    Nos, azért tartok ki a történeteid mellett, mert bámulatosak azt írásaid, és mert megérdemled, hogy írjak!!
    Ccak így tovább!:)))<3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Drága!

      Igen, szerintem is édesen reagálta le a helyzeteket. Juj, iszonyatosan boldoggá tesz, amiért ezt gondolod, de komolyan, sokat jelent! Te jó ég, annyira aranyos vagy, köszönök szépen mindent, rengeteget számítanak a kommenteid! <3

      Puszi, Azy

      Törlés